Yeşil-Mavili kulüp 'Hedef 53 Bin Forma' kampanyası başlatırken kulüp başkanı Hasan Kemla Yardımcı bu kampanya Çaykur Rizespor'a gönül veren herkesin katılması gerektiğini belirterek, 'Bu satışları bizi motive eder ve çalışma azmimizi güçlendirir.' dedi.

Başkan Turgut: İlhan Hocamıza Güveniyoruz Başkan Turgut: İlhan Hocamıza Güveniyoruz

Kampanya hakkında Çaykur Rizespor Kulünü resmi internet sitesinden yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: 'Yeni sezona vizyon projelerle hazırlanan kulübümüz Çaykur Rizespor; taraftarlarımızla bütünleşmek için yeni bir kampanyaya başlıyor. Bunun için ilk adım 'Hedef 53.000 Forma Kampanyası' ! Nasıl mı? Daha güçlü Çaykur Rizespor için bir forma da sen al, yaşadığın yer yeşil ve mavi olsun! Nasıl ki Rize; yeşil - mavisiz olmaz ise Rizespor da sensiz olmaz! Projemizin ilk destekçisi olan taraftarlarımız; yeni sezon formalarımızın tanıtılmasıyla beraber ilk 10 günde 1000 forma alarak hedefimize ilham oldu.

Bu arada kampanya Çayeli Belediyesi 150, Rize Ticaret Borsası 30, Rize Kent Konseyi 10, Neşe Çay 30 forma alarak katkıda bulundu. Proje konusunda açıklamalarda bulunan Çaykur Rizespor Kulübü Başkanı Hasan Kemal Yardımcı şu ifadeleri kullandı: 'Bu desteklenmesi gereken bir fikirdir. 53 bin formayı taraftar satın almazsa, sayısal bazda yeterli olamazsak dahi firmalarımızın, sponsorlarımızın, Rizespor'a gönül verenlerin satın alıp dağıtması lazım. Bu hedef ve gösterilen ilgi bizi daha da motive eder.

Alt minikler boks şampiyonasında birinci olan Alperen Yılmaz ile bir görüşme yaptık. Onun şampiyonluğu bize mutluluk veriyor, çalışma şevkimizi artıyor. Forma satışında da bu durum geçerli. Belki çok ciddiye alınmayabilir ancak forma satışları bizi motive ediyor. Türkiye çapında Çayeli Belediyesi şu kadar forma aldı, Pazar Belediyesi şu kadar forma aldı, İstanbul'dan bir kişi şu kadar forma hediye etti. Bunlar önemli şeylerdir ve bu desteklere teşekkür ediyoruz. Bu satışları bizi motive eder ve çalışma azmimizi güçlendirir.'

Editör: Haber Merkezi