Teknik direktör Okan Buruk'un göreve gelmesi ile kupada Tarsus İdman Yurdu'nu, ligde de Fenerbahçe'yi deviren yeşil-mavililer, zorlu Kayseri deplasmanından galibiyetle dönüp tehlike bölgesinden uzaklaşmak istiyor.

Spor Toto Süper Lig'in 8'inci haftasında Çaykur Rizespor, deplasmanda Kayserispor ile karşı karşıya gelecek. Geçtiğimiz hafta sahasında Fenerbahçe'yi 3-0 yenerek ligdeki ilk galibiyetini alan Çaykur Rizespor bu kezde ilk deplasman galibiyetini alabilmek için Kayserispor'un karşısına çıkacak. Geride kalan 7 haftada yeşil-mavililer 1 galibiyet, 3 beraberlik ve 3 yenilgi aldı ve 6 puan topladı.

Ev sahibi Kayserispor ise iyi başladığı ligde son haftalarda düşüşe geçti. İlk 4 haftada 2 galibiyet ve 2 beraberlik alan sarı-kırmızılı ekip, son 3 haftada ise Göztepe, Konyaspor ve Beşiktaş'a 2-0'lık skorlarla kaybederek sahadan puansız ayrıldı. Ev sahibi ekip 7 hafta sonunda 8 puan topladı.

Rizeli Sporcular Gururlandırdı Rizeli Sporcular Gururlandırdı

Tarih - Saat: 06 Ekim Cumartesi 13:30

MUHTEMEL KADROLAR

Kayserispor: Silviu Lung - Jean Armel Kana-Biyik, Cristian Sapunaru, Tiago Lopes, Atila Turan - Rajko Rotman, Bernard Mensah, Tjaronn Chery, Silvestre Varela, Bilal Başakcıkoğlu

Sakat: Sakıb Aytaç, Oğuzhan Berber, Deniz Türüç, Hasan Hüseyin Acar

Cezalı: Yok

Çaykur Rizespor: Gökhan Akkan - Marwane Saadane, Jakub Brabec, Orhan Ovacıklı, Mehmet Uslu - Ali Çamdalı, Musa Çağıran, Fernando Boldrin, Aminu Umar, Braian Samudio - Vedat Muriç

Sakat: Yok

Cezalı: Yok

Editör: Haber Merkezi