İçişleri Bakanlığı ve Kültür ve Turizm Bakanlığınca onaylanan proje kapsamında hem yarışmalar yapılacak hemde yöre sanatçıları tarafından konser verilecek.

Soyguncuların Gasp Ettiği Taksici Tedavi Altında Soyguncuların Gasp Ettiği Taksici Tedavi Altında

Hemşin Belediyesi ve Hemşin Kaymakamlığı Hemşin Gençlik ve Spor Kulübünün organize ettiği organizasyonda, yüzme yarışları kısmında, bay, bayan, çocuk ve amatör klasmanlarda yarışlar gerçekleşecek. Bu yarışlarda dereceye giren sporculara tam, yarım ve çeyrek altın ödülleri verilecek. 2 gün sürecek olan etkinliklerde, çocuklara şişme oyun parkı kurularak palyaçolar tarafından çeşitli hediyeler verilecek. Cozurtan ikizlerin sunumuyla gerçekleşecek olan organizasyonda tulum üstatları Mahmut Turan ve Yaşar Çorbacıoğlu sahne alacak. Aynı zamanda Cumartesi günü Karadeniz müziği ile isimini duyuran Mustafa Gökay Ferah, Pazar günü ise Volkan Arslan konser verecek.

Toplamda 15 bin TL para ödülünün dağıtılacağı yarışlarda dereceye giren kişilere çeşitli hediyelerde verilecek. Hemşin göletinde 21 Temmuz'da başlayacak etkinliklerde yüzme yarışları, yelken yarışları, kano yarışlarının yanında tulum çalma yarışması, satranç turnuvası, yöresel türkü atışması, halk oyunları gösterisi gibi etkinlilerde yapılacak.

Su spor yarışlarına başvuru ücreti bulunmazken, başvurular Hemşin Kaymakamlığında ki ilgili birime yapılabilecek.

Editör: Haber Merkezi