10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin ilçede ve bölgede görev yapan basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Ardeşen Belediyesi Sahil Çay Bahçesi'nde düzenlenen kahvaltıya Ardeşen'in Sesi Gazetesi İmtiyaz Sahibi Av. Sedat Kahya, Ardeşen'in Matbaası Sahibi Ahmet Özcan, Toplum Gazetesi Sahibi Saltuk Deniz, Gelişim TV-Radyo Müdürü Tayfun Tan, Gelişim TV-Radyo Genel Yayın Yönetmeni Adem Önçırak, Kaçkar TV Bölge Müdürü Mesut Ateş, Çay TV Yönetim Kurulu Üyesi Sadık Hür, Vitamin FM Yönetim Kurulu Üyesi Zekeriya Veziroğlu, Vitamin FM Genel Yayın Yönetmeni Adem Akatin, www.ardesengazete.com imtiyaz sahibi Mustafa Özyanık, www.ardesen.com imtiyaz sahibi Ömer Faruk Zenginal, www.didihaber.com imtiyaz sahibi Cumali Dalbastı, www.lazhaber53.com müdürü Ali Zenginal, Radyo Umut programcısı Ayşe Nişancı, Vitamin FM programcısı Güler Yeniçırak, Anadolu Ajansı Pazar muhabiri Naci Güven, İhlas Haber Ajansı Pazar muhabiri Hızır Tonyalı, Anadolu Ajansı Çamlıhemşin muhabiri Bülent İsmailoğlu, Çamlıhemşin yerel gazetecilerinden Yavuz Günay, www.pazar53.com muhabiri Cengiz Yıldırım, Ardeşen'in yerel gazetecilerinden Necmettin Yarıcı katıldı.

Rize'de Çocuk Nüfusu Ne Kadar? Rize'de Çocuk Nüfusu Ne Kadar?

Basın mensupları ve gazetecilerin zor şartlarda önemli bir görev icra ettiklerini söyleyen Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin 'Zaman zaman sizlerle bir araya geliyoruz. Ancak bugün sizin için çok özel bir gün. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla sizlerle bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Toplumun aydınlatılması adına zaman gözetmeksizin zor şartlarda önemli bir görevi misyon edindiniz. Maalesef toplumda her şey doğru bir şekilde iletilmiyor. Bu anlamda size çok önemli görev düşüyor. İlçede belediye olarak yaptığımız çalışmalar ve hizmetlerimizi halkımıza aktarma ve anlatma açısından sizden önemli bir destek alıyoruz. Bu anlamda sizlere çok teşekkür ediyorum. Bu kapsamda sizin şahsınızda tüm gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü en içten dileklerimle kutluyorum.' Dedi.

Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin gazetecilerle çektirdiği hatıra fotoğrafı sonrasında organik çay hediye etti.

Editör: Haber Merkezi