Son zamanlarda gündemde olan ve Kore'de Türk Ordusunun kahramanlıklarından bahseden Ayla Filimi için Gazi ve Ailelerine yönelik bir etkinlik tertip edildi.

Belediyelerin alt ve üst yapı hizmetlerinin yanı sıra sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlere de zaman ayırması gerektiğini örnekleyen projelere imza atmaya devam ediyor. Bu bağlamda ilçedeki Gazi ve Ailelerinin katılımıyla Aya Filmi projesi hayat buldu.

Deprem Uzmanı Rize’yi Uyardı: Tüm Yapılar Riskli Deprem Uzmanı Rize’yi Uyardı: Tüm Yapılar Riskli


Ardeşen Belediye başkanı Hakan Gültekin konuyla ilgili bir açıklama yaptı. Açıklama şöyle; 'Vatanın bağımsızlığı ve bölünmez bütünlüğünü koruma adına, gözünü kırpmadan canını seve seve verme adına cepheye koşan, Şehit ve Gazilerimize minnettarlığımızı her daim göstermeliyiz. Her fırsatta bir araya gelerek geçmişi yad ettiğimiz Gazi ve aileleriyle Kore savaşı ve Türk Ordusunun kahramanlıklarını konu eden 'AYLA' filminde buluştuk. Düzenlediğimiz bu etkinliğe Gazilerimizin yanı sıra, ünlü spor yorumcusu Can ÇOBANOĞLU ve RİBİAD Genel Koordinatörü Arif EKŞİ'nin de katılımı bizleri mutlu etmiştir.' İfadelerinde bulundu.

Editör: Haber Merkezi