Kültür ve Turizm Bakanlığı merkez ve taşra teşkilatında görevli personelin günün koşullarına uygun olarak yetişmelerini, görevinin gerektirdiği bilgi, beceri ve davranışlara sahip tutum kazanmalarını sağlamak, etkinlik ve tutumluluk bilinci ile yetiştirilerek verimliliğini artırmak amacıyla, hizmet içi eğitimler yapmaktadır. Kültür ve Turizm Bakanlığı, Araştırma ve Eğitim Genel Müdürlüğünün '2017 Yılı Hizmet İçi Eğitim Planı' çerçevesinde Artvin, Bayburt, Giresun, Gümüşhane, Rize, Trabzon, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü personeline yönelik Hizmet İçi Eğitim Semineri 16-20 Ekim 2017 tarihleri arasında Rize İsmail Kahraman Kültür Merkezi Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

BİR ÇOK KONU YER ALDI
Hizmet İçi Semineri'nde ele ana ders konularında; Kurumsal Kimlik Halkla İlişkiler ve Protokol Kuralları, 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu, Resmi Yazışma Kuralları, Taşınmaz Mal Yönetmeliği, 5018 Sayılı Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanunu, Bilişim Suçları, İş Ahlakı ve Etik Eğitimi, Arşiv Uygulama ve Standart Dosyalama, Taşınır mal Yönetmeliği, 4734 Sayılı Kamu İhale Kanunu ve bu Kanuna Yönelik İkincil Mevzuat Konuları yer aldı.

Stajyerlik Yaptığı Çocuk Cerrahi Servisi'ni Renklendirdi Stajyerlik Yaptığı Çocuk Cerrahi Servisi'ni Renklendirdi

EĞİTİMİ UZAMANLAR VERDİ
Rize ve diğer Doğu Karadeniz illerini kapsayan 'Hizmet İçi Eğitim Seminerine' yaklaşık 120 İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü personeli katıldı. Hizmet içi eğitimleri, Kültür ve Turizm Bakanlığı Teftiş Kurulu Başkanı Asım Keser, Başmüfettiş Hülya Polatlı, Strateji Geliştirme Başkanlığı Şube Müdürü Saliha Dilek Sancar, APK Uzmanı Berrin Usta, Mali Hizmetler Uzmanı Hatice Keskin ve Bilgisayar İşletmeni Ömer Sayan tarafından verildi.

Editör: Haber Merkezi