Oyunun ilk 45 dakikasında bariz üstün olan taraf olduklarını ifade eden Hikmet Karaman, 'Recep'in sakatlanmasının ardından oyunda dengelerin değişti. Bu sürede her an gol yiyebileceğimiz pozisyonlar oldu. Her an kalemizde gol bulabilirdik. Ancak ikinci golü attık ve 3 puanı aldık. Oyuncularımı kutluyorum. Gaziantepspor'da bu maçla küme düştü. 27 yıl sonra küme düşme çok zor. Bizde aynı pota içindeyiz. Onlara da gelecek yıl için başarılar diliyoruz' diye konuştu.

Rize, Marka Başvurularında 34. Sırada Rize, Marka Başvurularında 34. Sırada

ÖZÜR DİLİYORUZ
Gaziantespor Teknik Direktörü Bülent Uygun, zor bir yarışı bitiremediklerini, bunda bazı olumsuzlukların etkili olduğunu belirterek şöyle dedi: 'Çıktığımız bu ligde 27 yıl sonra düşmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Bu takımın kümede kalacağına inandığım bir süreçte göreve gelerek ve çalıştığım ortamda bir sürü talihsizlik yaşadık. Gerek maçlarda bariz bize karşı hatalar, gerek takımın belli zamanlarda yaptığımız hataları birleştirdiğimizde, şehrin takım ile bütünlüğünü sağlayamayınca bu üzüntüyü yaşadık. Gaziantespor güçlü bir camiadır ve ayağa kalkacaktır. Gelecek sene yine hak ettiği bu lige çıkacaktır. Yaşattığımız bu üzüntüden dolayı özür dilerim.'

BAŞKASININ UMUDU İLE YAŞAMAK ZORDUR
Sözleşmesinin bulunduğunu ve doğru planlama adına sezon sonuna kadar elinden geleni yapacağını ifade eden Uygun, 'Sezon sonu değerlendirme yapacağım. .Kalıp kalmamak konuşulacak durum değil. Ligde kalma yarışı veren Çaykur Rizespor'da çok şansızlıklar yaşadı. Başkasının umudu ile yaşamak zordur. Bir umuttur yaşamak gene diyorum. Baba tarafından Rizeli olarak ligde yarışını başarmasını isterim.' şeklinde konuştu.

Editör: Haber Merkezi