İl başkanı Muhammed Avcı bir yandan Ankara'da çeşitli toplantılara katılarak bakanlıklar nezdinde Rize'nin yatırımlarını takip ederken bir yandan da Rize'deki çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Bugünde beraberindeki İl başkan yardımcısı Kenen Yelkenci ve İl yönetim kurulu üyesi Şaban Turgut'la birlikte Rize merkez ve Çayeli'nde çeşitli programlara katıldı.


İl Başkanı Avcı ilk olarak Rizem Kültür ve turizm derneğini ziyaret etti. Dernek başkanı Ramazan Aydoğan ve yönetimiyle bir araya geldi. Rize'deki turizm çalışmaları hakkına istişarede bulunarak, talep ve önerileri dinledi. İl başkanı Avcı, özellikle havalimanı ve Ovit tüneliyle ulaşım alanında önemli yatırımların Rize'ye kazandırıldığını, bu yatırımların Rize'deki turizm çalışmalarının gelişmesi açısından çok önemli olduğunu vurguladı.

Emekliye Seyyanen Zam Yapılacak mı? Emekliye Seyyanen Zam Yapılacak mı?

İl başkanı Avcı daha sonra Çayeli ilçesine gitti. Yemen Kahvesi adlı iş yerinin açılışına katıldı. İlçe başkanı İshak Karahan ve belediye başkanı Atilla Esmen'le birlikte esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Vatandaşlarla sohbet ederek onların sorunlarını talep ve önerilerini dinledi. Eski teşkilat mensuplarını ziyaret etti. Çayeli belediyesinin meydan projesini yerinde inceleyerek belediye başkanı Atilla Esmen'den projenin son durumu hakkında bilgiler aldı.İl başkanı Avcı AK Parti teşkilatları olarak her zamanki gibi sahada olduklarını, Rize merkezdeki çalışmalardan fırsat buldukça ilçelerde de programlar düzenleyerek hemşerileriyle bir arada olmaya çalıştıklarını ifade etti.


Editör: Haber Merkezi