İlçe ziyaretlerine yoğun bir şekilde devam eden AK Parti Rize İl başkanı Muhammed Avcı Kalkandere ilçesinde çeşitli toplantılara katıldı. İlçedeki yatırımlarla ilgili incelemelerde bulundu. İl Başkanı Avcı ilk olarak İlçe teşkilatıyla bir toplantı düzenleyerek teşkilat çalışmalarını değerlendirdi. Ardından esnaf ziyareti yaptı. Kalkandere'deki köy ve mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek köylerdeki yatırımları değerlendirdi. Kısa bir süre sonra yapımına başlanacak olan Kalkandere Anadolu Lisesi ve Spor Kompleksi arazilerinde incelemelerde bulundu. İl başkanı Avcı son olarak ise Pehlivantaşı-Yolbaşı-Kalkandere yolu çalışmalarını inceleyerek çalışmalar hakkında yüklenici firma yetkililerinden bilgiler aldı.

Rize'de Bu Elektrik Direği Hırsıza Davetiye Çıkarıyor Rize'de Bu Elektrik Direği Hırsıza Davetiye Çıkarıyor

İl başkanı Avcı Kalkandere ziyareti sırasında yaptığı açıklamada, 'Bugünde Kalkandere ilçemizde çok verimli programlar gerçekleştirdik. İlçe teşkilatımızla bir araya geldik. Muhtarlarımızla düzenlediğimiz toplantıda köylerdeki yatırımları değerlendirdik. Kalkandere'de yapılacak olan Spor Kompleksi ve Anadolu lisesi arazilerinde incelemelerde bulunduk. Kalkandere spor kompleksimizin ihalesi 24 Nisan günü yapılacaktır. Yaklaşık bin 600 m² üzerine kurulacak spor kompleksinin içinde kapalı spor solunu, çeşitli branşlarda antrenman sahaları, gençlik merkezi ve 400 kişilik konferans salonu yer almaktadır. İçindeki üniteleriyle birlikte tam anlamıyla bir spor kompleksini Kalkandere'mize kazandırmış olacağız. Gençlerimiz burada hem kültürel hem de sportif faaliyetlerini gerçekleştirebilecek. Yine yakın bir zamanda ihalesi yapılacak olan Kalkandere Mesleki Anadolu Lisesi arazisinde incelemelerde bulunduk. İnşallah onunda ihalesini kısa bir süre içinde yapacağız.

Her iki projede de verdiği desteklerden dolayı bakanımız Osman Aşkın Bak'a teşekkürler ediyorum. Kalkandere'deki bir başka yatırımımız olan Pehlivantaşı-Yolbaşı-Kalkandere yolu çalışmalarını yerine inceledik. Yüklenici firma yetkililerinden bilgiler adlık. Çalışmalar hızlı bir şekilde devam ediyor. AK Parti kadroları olarak millete hizmet için çıktığımız bu yolda yılmadan ve yorulmadan çalışmaya devam ediyoruz. ' dedi

Editör: Haber Merkezi