Basın mensuplarımız, her türlüğü zorluğa rağmen vatandaşlarımızın haber alma ve bilgi edinme ihtiyacını doğru bir biçimde karşılama adına önemli bir görevi icra etmektedir. Çağımızın dinamik mesleklerinden olan gazetecilik İletişim teknolojisinin gelişmesiyle birlikte kullandığı enstrümanları artırmış internet medyası ve sosyal medya ile yelpazesini genişletmiş, tek yönlü bilgi paylaşımından, çift taraflı ve eş zamanlı bilgi paylaşımına ulaşmıştır.

Genişlemiş iletişim ağıyla vatandaşlarımızı ülke ve dünya gündeminden haberdar etme gibi önemli bir misyonu yerine getiren basın çalışanları gerek ulusalda gerekse yerelde kamuoyunun aydınlatılması ve bilgilendirilmesi doğrultusunda önemli bir görevi icra etmektedirler. Aynı zamanda vatandaşlarımızla da aramızda bir köprü görevi görmektedir. Basın mensupları sorumluluk duygusu içinde toplumumuzu bir taraftan gelişen olaylar karşısında aydınlatırken, bir taraftan da halkımızın talep ve beklentilerini yansıtarak, önemli bir kamu görevini yerine getirmektedirler.

19 Öğrenci Zehirlenme Şüphesiyle Hastaneye Kaldırıldı 19 Öğrenci Zehirlenme Şüphesiyle Hastaneye Kaldırıldı

Basın etik ve ahlakı doğrultusunda objektif ve tarafsız bir şekilde yaptıkları sosyal, kültürel ve ekonomik çalışmalarla ilimizin gelişmesi ve kalkınmasına katkı sağlayan başta yerel basın çalışanlarımız olmak üzere değerli basın çalışanlarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutlar, çalışmalarında başarılar dilerim. ' dedi.

Editör: Haber Merkezi