Maltepe Etkinlik Alanı`nda yapılan etkinliğin açılışına, Artvin Vali Yardımcısı Seda Başoğlu, Artvin Milletvekili Erkan Balta, Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, CHP Genel Sekreteri Akif Hamza Çebi, CHP Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel, AK Parti eski Milletvekili İsrafil Kışla, ARDEF Başkanı Ferman Erşahin, İstanbul`daki Artvin Sivil Toplum Kuruluşları üyeleri ile vatandaşlar katıldı.

Gazze'de Can Kaybı 32 bin 333'e Yükseldi Gazze'de Can Kaybı 32 bin 333'e Yükseldi

`ARTVİN TÜRKİYE`NİN EN ÖNEMLİ ŞEHİRLERİNDEN BİRİDİR`

Açılışta konuşan Artvin Vali Yardımcısı Seda Başoğlu, Artvin Valisi Sayın Ömer Doğanay`ın selamını getirdim. Bu tür etkinlikler Artvin`imizin tanıtımı noktasında çok önemlidir. Bu tür etkinlikler ise bu tanıtımlara büyük bir değer vermektedir. Bu sebeple bizler Artvin Valiliği olarak bu tür etkinlikleri her zaman destekliyoruz. Artvin`in geleceği açısından turizm potansiyelinin artması noktasında tanıtımlar her zaman ön planda gelmektedir. Artvin`in muhteşem doğasıyla, madenleriyle ve enerji kaynağı Çoruh nehriyle Türkiye`nin en önemli şehirlerinden bir tanesidir dedi.

`ARTVİN`İ UZAKTAN SEVMEK YOK`

Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe`de konuşmasında bütün gurbetçileri Artvin`e davet ederek, Artvin`i uzaktan sevmek yok. Gelin Artvin`i Artvin`de birlikte yaşayalım ve tanıtalım. Bu tür etkinliklere her zaman destek verdim. Buradan sonrada destek vermeye devam edeceğim. Artık Artvin göç veren bir il değil göç alan bir ildir şeklinde konuştu. Yapılan konuşmaların ardından açılış kurdelesi kesildikten sonra bütün protokol yetkilileri etkinlik alanındaki stantları gezdi. Yöreye özgü, bal, tatlı, peynir çeşitleri, ekmek, ve cağ kebabının yanı sıra el işi ürünlerin yer aldığı etkinlik, 28 Ekim`e kadar devam edecek.


Editör: Haber Merkezi