Dernekler; Spor Toto Süper Lig'in son 4 haftasına girilirken bir alt kümeye düşme endişesi yaşayan yeşil mavili takım Çaykur Rizespor'a destek çağrısında bulunarak İstanbul'da ki Rizelileri Kasımpaşa maçına davet ediyor.

Çaykur Rizespor'un Cuma günü İstanbul'da oynayacağı Kasımpaşa maçı öncesinde Rize Dernekler Federasyonu (RİDEF) seferberlik ilan etti.

CUMA GÜNÜ TRİBÜNDE OLACAĞIZ
RİDEF genel başkanı Recep Albayrak ''Düşme hattında yer alan Çaykur Rizespor'umuz Cuma günü İstanbul'da Kasımpaşa ile karşılaşacak,bu zorlu maçta Çaykur Rizespor'umuzu yalnız bırakmamak adına RİDEF olarak üzerimize düşen sorumluluğu yerine getireceğiz,İstanbul'da faaliyet gösteren bütün derneklerimizle Cuma akşamı Kasımpaşa'da olacağız'' dedi.

RİZESPOR SIKINTILI GÜNLERİ AŞACAKTIR
Ligde kalan 4 maç öncesinde Çaykur Rizespor camiasına birlik ve beraberlik çağrısı yapan Recep Albayrak ''Çaykur Rizespor'umuzun Süper ligde olması Rize'miz için çok önemli bir katma değerdir,4 maçta 12 puan alarak Çaykur Rizespor'umuzun bu sıkıntılı günleri aşacağına yürekten inanıyoruz,Şimdi eleştiri yapma zamanı değil,kenetlenme zamanıdır,4 maçta Rizeliler olarak sorumluluğumuzu yerine getirelim'' diyerek sözlerini noktaladı.

12 ADAM OLMALIYIZ
RİMER Genel Sekreteri Selahattin Bakır, 'Şimdi kabahatli arama zamanı değil, takımımıza sahip çıkma zamanıdır. Çaykur Rizespor sadece bir futbol takımı değildir, Rize'dir. Ligin son 4 haftasına son 3 arasında girmiş olsak da, fikstür avantajımızı lehimize kullanabildiğimizde seneye de süper ligde kalacağımıza inanıyoruz. Bunun içinde öncelikle atacağımız ilk adım 12 Mayıs Cuma akşamı Kasımpaşa stadında tribünde bayraklarımızla yerimizi almak, takımımıza 90 dakika boyunca destek vermek olmalıdır. Bunun içinde İstanbul ve çevre illerde ki hemşerilerimizi Kasımpaşaspor maçında 12.adam olmaya, tribüne davet ediyoruz' dedi.

Rize Belediyesi’nde Başkan Yardımcıları Kim Oldu? Rize Belediyesi’nde Başkan Yardımcıları Kim Oldu?



DESTEK ÇAĞRISINA METE'DEN TEŞEKKÜR
Çaykur Rizespor basın sözcüsü Saffet Mete ise, RİDEF ve RİMER yetkililerinden gelen destek çağrıları nedeniyle kendilerine teşekkür ederek ''Son derece mutlu olduk,Cuma akşamı İstanbul'daki taraftarımızın desteğiyle Kasımpaşa maçını kazanacağımıza yürekten inanıyorum,kalan 4 maçta 12 puan alarak ligde kalacağız. Bu konuda camiamızın seferber oluşu bizleri motive ediyor,emek veren,gönül veren herkese minnettarız'' diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi