Kalkandere Belediye başkanı Kenan Yıldırım'ı makamında ziyaret ettilerİyi Parti Rize Milletvekili Adayları Emekli Yarbay Av. Hızır Keskin ve Av. Ayşegül Akyıldız Özyanık, Kalkandere ilçesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Kalkandere'de esnaf ziyaretlerinde bulunan İyi Parti milletvekili adayları esnafının ilgi ve alakaları dolayı son derece memnun kaldılar. Daha sonra Kalkandere Belediye Başkanı Kenan Yıldırım' ı makamında ziyaret eden İyi Parti milletvekilleri Yıldırım ile görüş alışverişinde bulundular.

Kalkandere ziyareti sonunda açıklamalarda bulunan İyi Parti Rize Milletvekili Adayı Hızır Keskin, ' Kalkandere çocukluğumuzun geçtiği ilçedir. Sık sık ilçemi ziyarete gelirim. Bu kez siyasetçi olarak Kalkandere'ye geldim. Vatandaşlarımızın sorunlarını, esnafımızın sorunlarını dinledik. Esnafımız büyük sıkıntılar içindedir. Bu sıkıntılar iyi Parti iktidarında giderilecektir. Her şey arz ve talep üzerine kuruludur. Ülkenin şu anki halinden mutsuz ve gelecekten umutsuz insanlarımızın varlığı İYİ Parti'nin doğmasına zemin hazırladı. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener öncülüğünde kurulan partimiz, Türkiye için yeni bir ses ve nefes olmuştur. Ülkenin halet-i ruhiye si ne yazık ki iyi görünmüyor. İşte bizler de bu gücün içine bu nedenle katıldık. Türkiye'deki her insanın iyi olması, bugününden mutlu, yarınından umutlu olmaları, ayrıştırma ve ötekileştirmelerden uzak bir toplumun yeniden inşa edilmesi için yüreğimizi ortaya koyduk ve yola çıktık' diye konuştu. 'Her şey arz ve talep üzerine kuruludur. Ülkenin şu anki halinden mutsuz ve gelecekten umutsuz insanlarımızın varlığı İYİ Parti'nin doğmasına zemin hazırladı. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener öncülüğünde kurulan partimiz, Türkiye için yeni bir ses ve nefes olmuştur. Ülkenin halet-i ruhiye si ne yazık ki iyi görünmüyor.

19 Terörist Etkisiz Hale Getirildi 19 Terörist Etkisiz Hale Getirildi

İşte bizler de bu gücün içine bu nedenle katıldık. Türkiye'deki her insanın iyi olması, bugününden mutlu, yarınından umutlu olmaları, ayrıştırma ve ötekileştirmelerden uzak bir toplumun yeniden inşa edilmesi için yüreğimizi ortaya koyduk ve yola çıktık' diye konuştu. 'Her şey arz ve talep üzerine kuruludur. Ülkenin şu anki halinden mutsuz ve gelecekten umutsuz insanlarımızın varlığı İYİ Parti'nin doğmasına zemin hazırladı. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener öncülüğünde kurulan partimiz, Türkiye için yeni bir ses ve nefes olmuştur. Ülkenin halet-i ruhiye si ne yazık ki iyi görünmüyor. İşte bizler de bu gücün içine bu nedenle katıldık. Türkiye'deki her insanın iyi olması, bugününden mutlu, yarınından umutlu olmaları, ayrıştırma ve ötekileştirmelerden uzak bir toplumun yeniden inşa edilmesi için yüreğimizi ortaya koyduk ve yola çıktık' diye konuştu. 'Her şey arz ve talep üzerine kuruludur. Ülkenin şu anki halinden mutsuz ve gelecekten umutsuz insanlarımızın varlığı İYİ Parti'nin doğmasına zemin hazırladı. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener öncülüğünde kurulan partimiz, Türkiye için yeni bir ses ve nefes olmuştur. Ülkenin halet-i ruhiye si ne yazık ki iyi görünmüyor. İşte bizler de bu gücün içine bu nedenle katıldık. Türkiye'deki her insanın iyi olması, bugününden mutlu, yarınından umutlu olmaları, ayrıştırma ve ötekileştirmelerden uzak bir toplumun yeniden inşa edilmesi için yüreğimizi ortaya koyduk ve yola çıktık' diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi