İyidere Halk Eğitimi Merkezi ile Marjinal Akademi işbirliğinde düzenlenen 'Hızlı Okuma ve Anlama Eğitimi' Rize Dernekler Federasyonu'nun destekleriyle gerçekleştirildi.

Çaykur Rizespor-Başakşehir Rekabetinde 18. Randevu Çaykur Rizespor-Başakşehir Rekabetinde 18. Randevu

Eğitim Uzmanı Mine Adıgüzel; Hızlı Okuma ve Anlamı Eğitimi kapsamında ortaokul ve lisede öğrenim gören öğrencilere ücretsiz verilen eğitimle sınav sürelerinde ortalama otuz ila kırk beş dakikalık bir zaman kazanımı sağlanacağını belirtti. İki grup halinde verilen eğitimle öğrenciler eğlenerek hem öğrenirken hem de aynı zamanda okuma ve anlama hızlarını geliştirme fırsatı edindiler.

İyidere Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Bülent Akbulut yapmış olduğu açıklamada; İyidere Üretiyor Projesiyle ilçemizdeki ev hanımlarına ekonomik katkı yapmaya çalışırken, bir yanda da öğrencileri de unutmayarak onlara destek olmaya çalıştıklarını ifade etti.

Hızlı Okuma ve Anlama Eğitimine İyidere İlçe Milli Eğitim Müdürü Tarık Er ve sosyal medya fenomeni turizmci chef Akif Budak katılımlarıyla destek oldular. Ayrıca Budak ile Mayıs ayı sonunda Rize'de turizme katkı sağlayacak, gastronomi içerikli yöreye ait geçmişte yapılan yemeklerii ön plana çıkaracak bir festival planlaması yapılmaya başlandığı duyuruldu.

FOTO GALERİ

Editör: Haber Merkezi