Çaykur Rizespor-Başakşehir Rekabetinde 18. Randevu Çaykur Rizespor-Başakşehir Rekabetinde 18. Randevu

Her yıl Ramazan ayında düzenlenen geleneksel iftar yemeğinin dün akşamki adresi ilçede bulunan Babillon Hotel oldu. İftar buluşması yüzlerce mahalle sakininin bir araya gelmesiyle yoğun bir katılımla gerçekleşti. Babillon Hotel havuz başında düzenlenen iftar yemeğine vatandaşlarla beraber Rize Valisi Erdoğan Bektaş, TOBB Başkan Yardımcısı Halim Mete, Rize İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Kazancı, İl Emniyet Amiri Sadettin Aksoy, il Milli Eğitim Müdürü A.Hamdi Yılmaz, Beşiktaş Yönetim kurulu üyesi Ahmet Kavalcı, Galatasaray Kulübü eski Başkan Yardımcısı Abdürrahim Albayrak,iyidere Kaymakamı Orhan Altun,İyidere Belediye Başkanı Ahmet Mete katıldı.

İyidere halkının yoğun katılım gösterdiği iftar yemeğine saatler kala salona gelen yüzlerce kişi masalara oturarak iftar saatini bekledi. Yaklaşık 1500 kişinin salonu doldurduğu programda Kuran'ı Kerim tilaveti yapıldı, ilahiler okundu, dualar edildi. İftar öncesi konuşma yapan Belediye Başkanı Ahmet Mete; 'Belediyemizce geleneksel hale getirdiğimiz halk iftarını bu yıl da gerçekleştirmenin gururunu yaşıyoruz.

Birlik ve beraberliğimizi daha da pekiştirmek için yapılan bu anlamlı buluşmalar sayesinde bir arada olmanın , bir olmanın heyecanını yaşıyoruz.Bugün burada bu muhteşem katılımı sağlamış olmanızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum.Ayrıca büyük desteklerinden ötürü Niyazi Mete'ye çok teşekkür ediyorum.Nice Ramazanlara ve Ramazan bayramlarına hep birlikte ve sağlık içerisinde ulaşmayı Allah'tan niyaz ederek, hayırlı iftarlar diliyorum.' Dedi. Ezanın okunmasını dualar eşliğinde ve büyük bir heyecanla bekleyen İyidereliler dualar eşliğinde birlikte bir arada iftar açmanın manevi hazzını yaşadı. İftar sonrası katılımcılar çay içerek akşamın ilerleyen saatlerine kadar sohbetlerini devam ettirdiler.

Editör: Haber Merkezi