Kaçak İçki ve Sigara Ele Geçirildi Kaçak İçki ve Sigara Ele Geçirildi

TÜRKİYE'nin yaşadığı darbe girişimi konusunda en uçuk senaryo Takvim Gazetesi yazarından geldi. İddiasına göre ona bunları bir eli Pentagon bir eli Beyaz Saray'da olan ABD'li kaynağı anlattı.
Herşeyi bilen bu kaynağın aktardığına göre darbenin planlayıcısı Amerika ve NATO askerleriydi. Yardımcı rollerde ise İngiltere ve Almanya var.
DARBE İNCİRLİK'TEN YÖNETİLDİ
İşte Ergün Diler'in 'ABD'li kaynağına' dayanak aktardığı o uçuk plan;
-Darbe girişimi tek noktadan yönetildi. Merkez İncirlik Hava Üssü... İncirlik NATO'dur, NATO da İncirlik... (...) Albay John C. Walker (İncirlik), Albay Michael Manion (İncirlik), Yarbay Timoty Cook (İzmir) ve Yarbay Mark Coker (Ankara)... Darbenin arkasındaki isimler bunlardı. Bunlar operasyonu yürüttü! Türk ordusu içindeki DARBEYE karışanlar ve daha üst rütbeli komutanlar dahil çok kişi bunlardan EMİR ALIRDI!
ERDOĞAN'A BİR İĞNE YAPILACAKTI
Darbenin en önemli 4 komutanının görevleri de farklıydı. Öncelikli olarak Başkan Erdoğan'ı alacak ekibi yöneten kişi Yarbay Timoty Cook'tu. Aralarında birçok CIA ajanının olduğu ekip Başkan Erdoğan'ı Marmaris'teki otelinden alıp, İzmir'deki NATO üssüne götürecekti. Burada özel bir iğne yapılacak olan Başkan Erdoğan artık eskisi gibi olamayacaktı.
ÖLDÜRMEYİP SAĞ BIRAKACAK VE...
Başkan Erdoğan'ın ele geçirilme planında cinayet kesinlikle yoktu. Erdoğan ne kadar kayıp verilirse verilsin sağ olarak İzmir NATO üssüne götürülecekti. Yapılan iğneden sonra, Ankara'ya transfer edilecek Erdoğan için zor günler başlayacaktı. Bazı paşalar önceden ayarlanmıştı. Suriye'deki kimyasal silah bile Erdoğan'ın üzerine kalacak bir suç olacaktı. İhanetler mahkemede tavan yapacaktı. Yalanlarla Erdoğan yalnızlaştırılacaktı. Yanında bir tek ailesi kalacaktı. Büyük ihtimal bir sonraki adım LAHEY, yani SAVAŞ SUÇLARI MAHKEMESİ olacaktı... Yalnız şunu unutma, bu plan hala yürürlükte!
Çöpe atılmış değil. Dikkat edin!
BİR TÜRK SUBAY FİŞİ ÇEKİNCE...
-Darbenin başladığı ilk saatlerden itibaren her şey plana uygun gidiyordu. İncirlik'ten her nokta yönetiliyordu. Ancak o Türk subayı, kendi kararıyla İncirlik Hava Üssü'ndeki ilgili birimin elektriğini kesti. Daha sonra Ankara, bütün üssü elektriksiz bıraktı. İşte o andan itibaren darbe, başarısızlığa doğru yönlendi. Başkan Erdoğan'ı almaya otele giden Türk ekip, B Planı'nın bir parçası olarak harekete geçti.
Aslında Yarbay Timoty Cook'un CIA ajanlarından oluşan ekibi, Erdoğan'ı alacaktı. Onların başarısız olma ihtimali hiç yoktu. B Planı pek ihtimal dahilinde olmadığı için Türk ekip çuvalladı. İNCİRLİK KÖR olunca bunlara 'YÜRÜYÜN!' emri verildi. Ama oyun bozuldu! Bozan da tek bir TÜRK SUBAY'dı!..

Editör: Haber Merkezi