Rize'de 2006 yılında kurulan ve Rize'nin hafızası kimliğini taşıyan Çınar Eğitim, Kültür ve Yardımlaşma Derneği bünyesinde hizmet veren Rize İhtisas Kütüphanesini ziyaret ederek bilgi alışverişinde bulundu.

Dernek başkanı Recep Koyuncu'dan kütüphane ve Rize'deki faaliyetleri hakkında bilgi alan milletvekili Karal kütüphane defterini imzalayarak 'Günümüzün maddi, beklentisiz ancak çok dertli olmakla ifade edilebilecek ender uğraşlarından biriyle iştigal eden Recep Koyuncu hocamızı araştırmacı kimliği ve yaptığı hizmetlerinden dolayı tebrik ediyorum' dedi.

8 İlde Terör Operasyonu 8 İlde Terör Operasyonu

Dernek başkanı Araştırmacı Yazar Recep Koyuncu ise Rize'nin kültürel yayınları ve kütüphane bünyesinde bulundurdukları materyaller hakkında Rize milletvekili Hasan Karal'a detaylı olarak bilgiler verdi.

Görüşme sırasında şehrimizin kültürel dokusu ve tarihi hakkında yapılabilecek olan çalışmalar hakkında da bilgi alan Milletvekili Karal, bu tür çalışmalar için elinden gelen desteği vermeye hazır olduğunu ifade etti.

Ziyaret sonrasında dernek çalışmalarında kullanılmak üzere bir tablet hediye eden Karal başarı dileklerinde bulunarak kütüphaneden ayrıldı.

Editör: Haber Merkezi