Atmaca, İstanbulspor Maçına Hazırlanıyor Atmaca, İstanbulspor Maçına Hazırlanıyor

12 MAÇ CEZA ALDI
Çaykur Rizespor'un 2 sezon önce Çek Cumhuriyeti takımı Sparta Prag'dan transfer ettiği Kweuke, ard arda büyük şansızlıklar yaşadı. Geçen yıl Çek Cumhuriyeti Kupası'nda oynadığı Mlada Boleslav maçında rakibinin ayağını kırdığı için 12 maç ceza alan Kweuke için devreye giren Çaykur Rizespor, Çek Futbol Federasyonu'na yaptığı başvuruyla cezasının 6 haftaya indirilmesini sağladı. Sparta Prag'da geçen yıl 35 maçta 13 gol atan Kweuke, kalan 6 maçlık cezasının 2 haftasını Çek Cumhuriyeti'nde, diğer 4 haftayı ise Çaykur Rizespor forması altında ligin ilk 4 haftasında çekti.

GOL ATTI SAKATLANDI
İlk sezonda ligin ilk 4 haftasını cezalı durumda geçiren Kweuke, daha sonra formasına kavuştu. İlk maçta 2 asist yapan tecrübeli oyuncu, 5 hafta forma giydikten sonra deplasmanda Eskişehirspor ile yapılan maçta attığı golden sonra sakatlandı. Ankara'da özel bir hastanede çekilen MR'ında kasığında yırtık olduğu tespit edilen Kweuke, 2 ay sahalardan uzak kaldı. Tedavisi yurt dışında yapılan tecrübeli oyuncu,. uzun bir aradan sonra sahalara döndü.

SÖZLEŞMESİ UZATILDI
Çek Cumhuriyeti'nin Sparta Prag takımından yeşil mavili ekibe transfer olan 3 yıldır yeşil mavili formayı giyen tecrübeli golcü Leonard Kweuke ile anlaşma sağlandı. 2017 yılında sözleşmesi sona erecek olan Kweuke ile yeniden anlaşan yeşil mavili ekip sözleşmeyi 3 yıl daha uzattı. Kweuke, 2020 yılına kadar yeşil mavili kulübün futbolcusu olarak kalacak.

EN İYİ SEZONUNDA SAKATLANDI
Çaykur Rizespor forması altında 3 yılda 34 gole ulaşan Leonard Kweuke, geçen sezon 17 maçta 10 gol attı. Kweuke, ikinci yarının ilk maçında Gençlerbirliği karşısında attığı penaltı golü sonrası takım arkadaşı Sylvestre ile yaşadığı sevinç gösterisi sırasında sakatlanarak sezonu kapatmıştı.

BEN HAZIRIM MESAJI
Tecrübeli oyuncu 8 ay sonra sahalara döndü. Tecrübeli golcü kupa maçında Mansia Büyükşehir Belediye'sine attığı golle yeniden sahalara döndü.. Kweuke performansı ile 'ben hazırım' mesajı verdi.

Editör: Haber Merkezi