Rize Şöförler Odası Başkan Adayı Ali Karafazlı, yıllarca şoförler odası, kendi görev alanı içerisinde bulunan kitleye gerekli hizmetleri vermediğini söyleyerek: 'Eski başkan Muzaffer Turan, neredeyse odamızı kendi hegemonyası için kullanmaktadır. Gerekli hizmeti vermeyerek odamızı iş bilmez, riyakarsız ve ehliyetsiz insanlarla yöneterek, koltuk sevdalığından başka bir şey yapılmamaktadır. Odamız heba edilmektedir. Esnaflık yapmaya çalışan şoför arkadaşlarımız çok zor durumdadır. Bizler şoför esnafının sıkıntılarını çok iyi bilmekteyiz. Odamızın asli görevini yerine getirerek, çözüm ve hizmet amaçlı çalışan bir oda olacağız. Odamız için bütün yetkili makamlarla istişare halinde, bakanlık boyutunda iş bilen arkadaşlarımız ile nefer gibi çalışacağız' dedi.

'ALNIMIZ AK, BAŞIMIZ DİKTİR'
Çıktıkları bu yolda şoför arkadaşlara karşı sorumluluklarının bilincinde hareket ettiklerini söyleyen Karafazlı, 'Başkan adayı olarak, yönetim kurulu adına 'Alnımız ak, başımız diktir.' Makam elde etmek için yalan ve olmayacak şeyleri vaat edecek değiliz. Her zaman doğrudan yana olmayı ilke edinerek çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Odamızı hep birlikte fikir alışverişinde bulunarak hak ettiği noktaya getireceğiz. Her üyemiz yönetimdeki arkadaşlar kadar yetkilidir. Dertlerinin ve sıkıntılarının çözüm yeri odamız olacaktır.' diye konuştu.


'GELİN ODAMIZA BİRLİKTE SAHİP ÇIKALIM'
10 Mart Cumartesi günü yapılacak olan Rize Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası olağan genel kuruluna adaylığımı açıkladığını ifade eden Karafazlı sözlerini şöyle tamamladı: 'Birbirinden değerli iş bilen yönetici arkadaşlarımız ile 'Halka hizmet, Hakka hizmettir' anlayışla çalışacağız. Tüm üye arkadaşlarıma sesleniyorum: Gelin odamıza birlikte sahip çıkalım. Odamızın asli görevini yerine getirebilmesi için birbirimize destek olalım. Odamızı hak ettiği noktaya getirebilmek için hepinizin desteklerini bekliyorum.'

Trafik Şube Müdürü Özkan, Emekli Oldu Trafik Şube Müdürü Özkan, Emekli Oldu

Editör: Haber Merkezi