Karal Başarılı Öğrencileri Ödüllendirdi

Karal Başarılı Öğrencileri Ödüllendirdi

  • 0
  • 0

Memleketi Rize’de bulunan AK Parti Rize Milletvekilimiz Hasan Karal, Güneysu’da devam eden yatırımları inceledikten sonra Güneysu Şehit Kemal Mutlu Fen Lisesi’ni ziyaret etti.

Okul Müdürü Nurettin Şentürk’ten okulla ilgili bilgiler alan Milletvekilimiz Karal, daha sonra öğrencilerle söyleşide bir araya geldi.

Okulun konferans salonunda gerçekleşen söyleşide AK Parti Rize Milletvekilimiz Hasan Karal, geleceğin teminatı olan gençlerin eğitim kariyerleri boyunca başarıyla adlarından söz ettirmelerini temenni etti.

Türkiye’yi dünyada en güçlü ülkelerinden bir tanesi yapma noktasında verilen mücadele gençlere çok büyük işler düştüğünü belirten Milletvekilimiz Karal, “Çok iyi bir eğitim alarak ve inşallah üniversite serüveninizin sonunda da devletin çok önemli yerlerinde yer alarak vatanımıza hizmet etmeye devam edeceksiniz.” İfadelerini kullandı.

AK Parti Rize Milletvekilimiz Hasan Karal öğrencilerden gelen soruları cevapladıktan sonra okulda başarılı olan ilk üç öğrenciye ödüller verdi.

Güneysu Şehit Kemal Mutlu Fen Lisesi birincisi İrem Özçelik’i laptop, okulun ikincisi Mustafa Rauf Türkyılmaz’ı ve okulun üçüncüsü Zeynep İmamoğlu’nu tablet ile ödüllendiren AK Parti Rize Milletvekilimiz Hasan Karal, “Başarının ödüllendirilmesi gerekiyor. Hem başarılı öğrenciyi daha iyi motive ederek başarılarının artarak devam etmesi hem de başarıya teşvik noktasında ödüllendirmenin önemli olduğunu düşünüyorum. Vatanını seven, bayrağını sahiplenen, devletine bağlı olan bir milletin en değerli parçaları olmanız noktasında eğitim hayatınızda sonsuz başarılar diliyorum.” Şeklinde konuştu.

Haber :

1920'li yıllarda çekilmiş ilk Rize fotoğrafı kime aittir?

Yorum Yap