AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal memleketinde referandum çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretlerini gerçekleştirdi. Rize merkezde gününü yoğun bir şekilde geçiren Karal, yaptığı esnaf ziyaretlerinde 16 Nisan'da yapılacak olan referandum için halkından destek istedi.

18 maddede yapılacak olan anayasa değişiklikleri konusunda halkı bilinçlendiren, anayasa değişikliği ile birlikte gelecekte nasıl bir Türkiye'nin kendilerini bekleyeceği noktasında tespitlerde bulunan Ak Parti Rize Milletvekili Hasan Karal'a vatandaşlardan destek tamdı.
Karal'a esnaf ziyaretlerinde AK Parti İl Başkan Yardımcıları Savaş Tabak, Murat Artan, Ali Haydar Er, merkez ilçe yönetim kurulu üyeleri Orhan Yazıcılar, Ali Osman Aksu, Belediye Meclis Üyeleri Sultan Yılmaz ve Mustafa Altay ile partililer eşlik etti.



Gelecekte daha istikrarlı daha güçlü bir Türkiye için çift başlı yönetim sistemini kaldırmak istediklerini ve yürütmeyi tek elde toplamak istediklerini belirten AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal ziyaretler esnasında yaptığı açıklamada 'Başta dış güçler olmak üzere maalesef içimizde de ülkemizin kalkınmasını ve güçlenmesini istemeyenler var. Bu aşikardır. Yakın süreçte Avrupa ülkelerinin Türkiye'mize uygulamış oldukları faşist uygulamalar bunun acı bir göstergesidir. İstiyorlar ki Türkiye güçlenmesin, kalkınmasın; ancak bunu gören aziz milletimiz 16 Nisan'da sandığa gittiğinde verecekleri EVET oyu ile gereken cevabı verecektir.

Dünya liderimiz Cumhurbaşkanı'mız Recep Tayyip Erdoğan'ın dik duruşu sayesinde ülkemiz kimseye boyun eğmedi ve bundan sonra da eğmeyecektir. 15 Temmuz'da ülkemize yapılmış en büyük alçaklık halkımızın vatanına sahip çıkma duygusu, bayrağını yere indirmeme bilinci, toprağını satmama anlayışı ile bertaraf edilmiştir. Cumhurbaşkanı'mızın bir çağrısı ile meydanları bırakmayan ve ülkesine sahip çıkan bir memleketin güçlenmesini gören Avrupa tutuştu. Biliyorlar ki, 16 Nisan sonrasında Türkiye yoluna emin adımlarla ilerleyecek, bunu engellemek için faşist yolları denemeye kalkıyor. Halkımız bunu görmüyor sanıyorlar ama yanılıyorlar. Halkımızın ülkesine yapılan her türlü olumsuzluğun karşısında dimdik durmuştur ve 16 Nisan'da verecekleri EVET oyuyla durmaya devam edeceklerdir.' Dedi.

Çelik Kanatlar Rize'de Çocuklar İçin Uçtu Çelik Kanatlar Rize'de Çocuklar İçin Uçtu



AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal esnaf ziyaretlerinin ardından Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi öğrencileri ile bir araya geldi. Öğrencilerin sorunlarıyla birebir ilgilenen Karal, Rize dışından gelen öğrencilerin Rize'ye olan bakışlarını ve düşüncelerini dinledi. Milletvekili Karal, 16 Nisan'da yapılacak referandum sonrasında yapılacak değişiklikler hakkında açıklamalarda bulundu.

Editör: Haber Merkezi