Karal'a incelemelerinde Fındıklı Belediye Başkanı Adnan Özbalaban, AK Parti Fındıklı İlçe Başkanı Ali Süleyman Toraman, AK Parti Fındıklı İl Genel Meclis Üyesi Şaban Yılmaz, Beydere, Çağlayan ve Aslandere Köy Muhtarları eşlik etti.

Karaloğlu: Rize'de Risk Alanlarımız Bellidir Karaloğlu: Rize'de Risk Alanlarımız Bellidir

Karal, burada yaptığı açıklamada her yağmur sonrası oluşan sel ve heyelanlardan en çok etkilenen Beydere Köyü'nde yapılan DSİ yatırımları sonrasında bundan önce yaşanan acı olayların bir daha yaşanmaması adına çaba sarf ettiklerini belirtti.

Beydere ve Çağlayan Köylerini ilgilendiren bu yatırımın bedelinin yaklaşık 17 Milyon TL olduğunu söyleyen Karal, 'Çalışmaların önemli bir kısmı tamamlandı. Bu çalışmalarda emeği geçen DSİ yetkilerine, teşkilatımıza, muhtarlarımıza ve halkımıza teşekkür ediyorum.' dedi.

Fındıklı Belediye Başkanı Adnan Özbalaban, Fındıklı İl Genel Meclis Üyesi Şaban Yılmaz, Beydere Köyü Muhtarı Ziya Ermiş, Çağlayan Köyü Muhtarı Osman Süleymanağaoğlu ve Aslandere Köyü Muhtarı Mustafa Özkaya yaptıkları açıklamada 'Başta Beydere Köyü'ndeki bu çalışmaları olmak üzere ilçeye kazandırılan bütün yatırımlarda emeği çok olan AK Parti Rize Milletvekilimiz Hasan Karal'a sonsuz şükranlarımızı iletiyoruz. Allah ondan razı olsun.' İfadelerini kullandılar.

Editör: Haber Merkezi