Kendirli Belediyesi tarafından bir iftar yemeği düzenlendi. Belediye Başkanı Alaattin Serdar'ın ev sahipliğinde Kendirli meydanında düzenlenen 4. Geleneksel iftar yemeğine AK Parti Rize Milletvekilleri Hasan Karal, Osman Aşkın Bak ile birlikte yaklaşık bin kişi katıldı.

İftar yemeği öncesinde Çay TV'nin iftar alanındaki canlı yayınına katılan AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal konuşmasının başında geçtiğimiz günlerde Batman'da yaşanan terör olayı sonucunda Şehit düşen Kendirli Beldesi'nden Soner Fazlıoğlu'nun acısını derinden yaşadıklarını belirterek 'Çok kısa bir süre önce bir vatan evladını daha toprağa verdik. Vatanı için canını hiçe sayan, bu kutsal toprakları için göğüs göğüse çarpışan Şehidimize ALLAH'tan rahmet diliyorum. Başta Fazlıoğlu ailesi olmak üzere Kendir Belde'mize, Rize'mize ve ülkemize başsağlığı dileklerimi iletiyorum. Hayat devam ediyor. Ramazan ayının son günlerine girdik. Dün gece mübarek Kadir Gecesi'ni idrak ettik. Bu vesileyle tüm İslam Aleminin Kadir Gecesi'nin mübarek olmasını diliyorum. İki gün sonra inşallah Ramazan Bayramı'na kavuşacağız. Başta aziz milletim olmak üzere tüm İslam Aleminin Ramazan Bayramı'nı şimdiden kutluyorum.' Dedi.

85 Litre Etil Alkol Ele Geçirildi 85 Litre Etil Alkol Ele Geçirildi

Bayramın beraberinde güzellikleri getirmesinin temenni ettiğini vurgulayan Karal 'Savaşın ve terörün olmadığı, barışın ve kardeşliğin egemen olduğu bir dünyada Ramazan Bayramı'nın coşkusunu yaşamak isterdik. Ancak başta ülkemizde terör belası olmak üzere İslam ülkelerinde yaşayan din kardeşlerimizin yaşadığı zulüm ve oluşan savaş ortamı bizleri kahrediyor ve derinden üzüyor. ALLAH, bu olumsuzlukların yaşanmasına vesile olanları en kısa sürede kahrı perişan eylesin.' İfadelerini kullandı.


Editör: Haber Merkezi