Rize Güneysu yolu üzerinde inşaatına başlanan Adli Tıp Merkezi inşaatında sona gelindi. Yakın zamanda tamamlanacak olan Adli Tıp Merkezi çalışmalarını AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal yerinde inceledi.
Karal'a incelemeleri esnasında Rize Bld. Bşk. Yrd. Mustafa Arıcı, Rize Bld. Meclis Üyesi Sultan Yılmaz, AK Parti Rize İl Başkan Yardımcıları Savaş Tabak ve Mehmet Şehitoğlu eşlik etti.

Adli Tıp Merkezi'nin Rize'de önemli bir eksikliği gidereceğini belirten Karal 'İlimizde hemen hemen her hafta adli vakalarla karşı karşıya kalıyoruz. Bunun için Trabzon'a gidiliyordu. Konuyla ilgili bizlere gerek savcının, gerekse de doktorun gelmemesinden dolayı bizlere ulaşanlar oluyordu. Şimdi bu sorunu çözmek için ilimize bu hizmeti kazandırıyoruz. Önümüzdeki ay hizmete girmesini hedeflediğimiz Rize Adli Tıp Merkezi'ni bölgemize kazandırdık ve Rize'mize verdiğimiz tüm sözleri tutmanın mutluluğu içerisindeyiz' dedi.

Rize'den Trabzon'a Giden Araç Tünelde Kaza Yaptı: 1 Ölü, 6 Yaralı Rize'den Trabzon'a Giden Araç Tünelde Kaza Yaptı: 1 Ölü, 6 Yaralı



AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal incelemeleri sonrasında 16 Nisan'da yapılacak referandum kapsamında esnaf ziyaretlerini sürdürdü.

Editör: Haber Merkezi