Rize'de Evin Balkonundaki Sepete Ateş Ettiler Rize'de Evin Balkonundaki Sepete Ateş Ettiler

Karal, 'Rize'deki bir şehir hastanesine Oflu hemşerilerimiz, Sürmeneli hemşerilerimiz hatta Trabzon'un merkezinden geleceklerdir. Aynen şu anda Rize'den gidip Trabzon da hizmet alan hemşerilerimiz olduğu gibi İspir'deki hemşerilerimiz buraya gelecek Artvin'deki hemşerilerimiz buraya gelecek. Dolayısıyla yatırımları biz bölgesel bir kazanım olarak düşünmek durumdayız.' dedi.

Milletvekili Karal yatırımların bölgesel bir kazanım olarak düşünülmesi gerekildiğini vurgulayarak,'Başka şehirlerle hele hele komşularımızla hiçbir zaman rekabete girmedik. Girmeyiz. Biz kendi vilayetimize ne kazandırabiliriz bunun gayreti içindeyiz. Bizim sorumluluk alanımız İyidere ile Fındıklı arasıdır. Biz bu bölgeye biraz daha hangi yatırımları kazandırabilir bunun gayreti içendeyiz. Komşularımızda da olsun, çok daha fazla olsun, kesinlikle bununla ilgili bir çekememezlik duygusu içinde olmayız.

Çünkü komşularımızdaki nimetlerden biz istifade edeceğiz bizdeki nimetlerden de komşularımız istifade edecek. Rize'deki bir şehir hastanesine Oflu hemşerilerimiz, Sürmeneli hemşerilerimiz hatta Trabzon'un merkezinden geleceklerdir. Aynen şu anda Rize'den gidip Trabzon da hizmet alan hemşerilerimiz olduğu gibi İspir'deki hemşerilerimiz buraya gelecek Artvin'deki hemşerilerimiz buraya gelecek. Dolayısıyla yatırımları biz bölgesel bir kazanım olarak düşünmek durumdayız. Dolayısıyla Rize'deki yatırımları bir başka ilin bir başka ildeki yatırımları da Rizelilerin kıskanmasını ben çok doğru bulmuyorum.' diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi