ÇAYKUR İşçi Alımında Başvurular Başlıyor ÇAYKUR İşçi Alımında Başvurular Başlıyor

83 seçmenin bulunduğu ve sadece bir seçmenin oy kullanmadığı Taşhane Köyü'nün referandum sonuçlarına bakıldığı zaman, kullanılan 82 oyun tamamı Evet yönünde kullandı. Bu sonuçla, İyidere ilçesine bağlı Taşhane Köyü Rize'de tüm oyların evet çıktığı tek köy oldu.

AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, İyidere ilçesi Taşhane Köyü'ne giderek hem köy halkını tebrik etti hem de teşekkürlerini iletti. Burada İyidere Kaymakamı Orhan Altun, İyidere Belediye Başkanı Ahmet Mete, AK Parti İyidere İlçe Başkanı Talat Tüfekçi ve vatandaşlar tarafından karşılandı.

Taşhane Köyü'nden çıkan bu sonucun kendisini çok mutlu ettiğini belirten milletvekili Karal 'Sonuçlara baktığımız zaman köyü halkımız referandumda gerekeni layıkıyla yerine getirmiştir. Ülkenin istikrarlı geleceği ve büyüyen bir Türkiye için Taşhane Köyü halkı ortak bir düşünce ile hareket etmiş ve Evet yönünde oylarını kullanmıştır. Ben tüm köy halkımıza teşekkür ediyorum. Sizlerin oyları sayesinde ülkemizin geleceği daha güzel bir şekilde inşa edilecek.' Diye konuştu.



AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, köy halkının 'Bu sonucun bir ödülü olmalı' şeklinde söylemlerine 'Bizde bunun için buradayız. Hem sizleri tebrik etmek hem teşekkür etmek hem de bize verdiğiniz bu büyük desteğin bir karşılığını vermek istiyoruz. İnşallah köy içerisinde atıl durumda bulunan bir yeriniz var. Bunu Köy Konağı'na çevirmek için gerekli çalışmalara başlayacağız. Ayrıca köy içerisindeki yol sorununuz da çözülecek. Ayrıca köy içerisinde gençlerimizim zaman geçireceği bir halı saha yapılması konusunda Kaymakamlığımız ve Belediyemiz ile istişarelerimiz sürüyor. Rantabl olup olmaması konusunda düşüncelerimizi paylaşıyoruz.' İfadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi