Pazarspor Evinde Farka Koştu 4-1 Pazarspor Evinde Farka Koştu 4-1

'Esas penaltı ikinci yarının başında' Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, Çakır'ın 48'inci dakikada penaltı çalınması gereken bir pozisyonu da es geçtiğini savunan Karaman, 'Esas penaltı ikinci yarının başındaki Karcemarskas ve Patrik'in pozisyonuydu. Penaltı ve kırmızı kart olabilirdi. Bizim için en önemli an' diye konuştu.

'Çizgi hakemi çıplak el gördüğünü söylüyor' Tartışma yaratan penaltı pozisyonunda yardımcı hakemin Çakır'ı yanılttığını belirten tecrübeli teknik direktör, 'Çizgi hakemi orada çıplak el gördüğünü kimin olduğunu görmediğini söylüyor. Orta hakem için çok zor bir karar. Ya gerçek bir penaltıysa. 48'inci dakika net bir penaltı. Mutlaka tartışılacak konular. Bunu yüksek sesle sadece tartışma değil konuşmanın da zamanı geldi' ifadelerini kullandı.'Video hakem sistemine ihtiyaç var' Karaman, 'Video hakem tartışmalarını nasıl değerlendiriyorsunuz' sorusunaysa, 'Video hakem uygulamasını çok merak ediyorum. Bu maçta tartışılacak üç penaltı pozisyonu var. Demek ki ihtiyaç var. Hakem daha sağlıklı görebilir. Biz bazen analiz yaparken aynı pozisyonu dört beş kez çevirip izliyoruz. Tartışıyorsun, karar veriyorsun. Yetkililerin bunu ele alması gerekiyor' karşılığını verdi.

Ne olmuştu? Ekran görüntüsü Lig TV'nin internet sitesinden alınmıştır. Cüneyt Çakır, 65'inci dakikada Osmanlıspor ceza sahasında yaşanan karambolde Litvanyalı kalecisi Karcemarskas'ın topa elle müdahalesi sonrasında yardımcısının da uyarısıyla penaltı noktasını göstermiş, Jancker'in kullandığı penaltı vuruşunda Karcemarskas gole izin vermemişti. Ekran görüntüsü Lig TV'nin internet sitesinden alınmıştır.

Editör: Haber Merkezi