Altin Zeqiri: Tek Odak Noktam Rizespor Altin Zeqiri: Tek Odak Noktam Rizespor

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hükmet Karaman, böyle bir maçta 2-0 geriye düşmemeleri gerektiğini savunarak 'Yediğimiz ilk golde futbol şansı da yanımızda değil. Deniz'in vuruşu gol vuruşu değil, çarptı girdi. 2. golde ise böyle bir hata yapmamalı futbolcu. Son adam olarak böyle hata yapılmaz. Bir anda 2-0 geriye düştük. İçeri girdik demoralize bir takım var. Aslında rakip süper sağdan soldan gelip öne geçse sesimiz çıkmaz ama yediğimiz goller affedilir cinsten değil ama buna rağmen 2. yarıya iyi başladık.

Bir de 10 kişi kaldık. Kayseri maçında da böyle oldu. Acaba diyorum ilk pozisyonda verilen sarı kart ağır mıydı? 10 kişi oynarken o kadar net pozisyonlar var ki. Rakip artık yerden kalkmıyordu biz 10 kişi ile oynarken. Rakip 11 kişi oynarken yerden kalkmadı. Sonucunda mağlup olduk. Önemli bir mağlubiyet aldık. Mağlubiyetin savunması olmaz.'

Karaman,'Karşılaşmanın ilk 45 dakikasında iki hatalı gol yediklerini ifade eden Karaman, 'Yediğimiz ilk golde top bizim oyuncumuza çarpıyor. Belki de gol olmayacaktı. İkinci pozisyonda son adamın öyle hata yapma lüksü yok. İlk devre başka, ikinci devre başka bir oyun. Kolay değil bunun altından kalkmak. İkinci yarının başında yakaladığımız pozisyonları değerlendirebilsek sonuç farklı olabilirdi.' dedi.

Editör: Haber Merkezi