Metin Kalkavan'ın futbol hayatı boyunca çalıştığı en farklı insan olduğunu aktaran Teknik Direktör Hikmet Karaman, 'Bazı şeyleri açıklasam her yerde manşet olur. Bunları konuşacak durumda değiliz. Çaykur Rizespor çok farklı şeyleri başardı. Profesyonel çalışmalar hayata geçirdik. Beşiktaş'tan sonra hibrit çimi yaptık, güneş enerjisini getirdik. Bu sene ligde kalsaydık devrim yapacaktık. Ligde kalamayarak başarısız konuma düştük. Plan ve proje önemli. Küme düştük ama Çaykur Rizespor bu idare tarzını yukarı çektiğinde Süper Lig'in en önemli takımı olacak' ifadelerini kullandı.

Rizeli Futbolcu ‘Dalya’ Dedi Rizeli Futbolcu ‘Dalya’ Dedi

OYNADIĞIMIZ FUTBOLLA KEYİF VERDİK
Kariyerinde bir ilki yaşadığını belirten Karaman, 'Sezon içerisinde iddialı demeçler vererek böyle bir olayın yaşanmayacağını söylemiştim. Son maça kadar taşıdık. Rakibimizde bizde son ligde kalmak için maça çıktık. 36 puan aldık. Futbolumuz ile spor kamuoyuna izleyicilere keyif verdik. Oynadığımız futbol 40 puan barajında olsa da zaman zaman hatalar yaparak istediğimiz sonucu gösteremedik' şeklinde konuştu.

BİR ÇOK FUTBOLCU SEYRETTİM
Kulüp açısından doğru planlar ve projeler hayata geçirmeye gayret ettiklerini anlatan Karaman, 'Genç ve dinamik bir takım kurduk. 13-14 futbolcusu kalan takımın iskeletini koruyan, ileri doğru takımı koruyup dönüşünün muhteşem olacağına inandığımız bir takım var. Bunun örneğini Başakşehir yapmıştır. Ben Rizespor'un aynı şekilde yapacağına ve çıkışın seri olup kalıcı olacağına düşünüyorum. Bunun için geçmişten ders alıp çalışmalıyız. Futbolcu izlemek için Brezilyadaydım. 10 maç ve bir çok futbolcu seyrettim. İletişimde olduğumuz oyuncu grubumuz var. Yönetim kurulumuz değerlendirecektir. Bunun dışında tek hedefimiz takıma odaklanıp geldiğimiz yere geri dönmek' diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi