Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman takıma en az 3 oyuncu daha katacaklarını belirterek ' Transfer görüşmelerinde son aşamaya gelindi, ince ayrıntılar bazen uzun sürebiliyor, alacağımız oyuncular takımda beyin görevi üstlenecek' dedi.
-Süper lig hazırlıklarını Avusturya 'nın Seefeld kasabasında sürdüren Çaykur Rizespor bir yandan transferlerine devam ederken diğer yandan elindekileri kaybetmeye devam ediyor. Teknik Direktör Hikmet Karaman iskelet oluşturmaya çalıştıklarını belirterek ' Hazırlık maçlarında kendimizi aynada görme şansını yakalıyoruz. Yaptığımız çalışmaların ne denli başarılı olduğunu görmek ve eksiklerimizi giderme adına bizim için önemli' dedi.

Karaman,'Yeniden doğuyoruz'
-Süper ligde yeni bir hava vereceklerini belirten Teknik Direktör Hikmet Karaman ' Süper ligde en çok transfer yapan takımların başında yer almaktayız, yaptığımız transferlerin olumlu veya olumsuz yönlerini hazırlık maçlarında ancak görebiliyoruz. İran'dan aldığımız iki oyuncunun geri gitmesi ile ilgili hukuki süreç sürdürülüyor. Elbette bizde kalmak istemeyen oyuncuları zorla tutacak değiliz. Ancak yapılan bir sözleşme ve anlaşma var. Bunun kuralları neyi gerektiriyorsa kulübümüz o kuralları uygulayacak' dedi.

Başarıda başarısızlık da benim eserim olacak
Yapılan transferlerin hepsinde kendi imzası olduğunu belirten Karaman ' Tüm alınan oyuncular benim isteğim doğrultusunda alındı. Başarıda başarısızlık da benim eserim olacak. Yaptığımız çalışmalarda futbolcularım yüzde 60 ile 70 dolayında performansa sahip oldu. Biraz daha eksiklerimiz var ve bu eksiklerimizi süremiz içinde tamamlayacak güçteyiz' dedi.

3 Oyuncu daha
-Teknik Direktör Hikmet Karaman takıma en az 3 oyuncu daha katacaklarını belirterek ' 8 ve 10 numara konusunda ısrarım var, bu mevkilerde alacağımız oyuncu takımı sürükleyecek oyuncu olacak. Birçok kulüp ve oyuncu ile temaslarımız oldu. Yaptığımız görüşmelerde bazı oyuncuların Türkiye için endişeleri vardı. Bu endişelerini giderdik, Rize kampına kadar en az iki imzanın atılacağını düşünüyorum' dedi.

Çaykur Rizespor'da Shelvey'nin Durumu Belli Oldu Çaykur Rizespor'da Shelvey'nin Durumu Belli Oldu

Sağlık ekibi ile çift kale maç
Avusturya kampında önceki gün çift idman ile günü tamamlayan Çaykur Rizespor da idman sonrası teknik ekip ile sağlık ekibi çift kale maç yaptı. Teknik Direktör Hikmet Karaman ve yardımcı hocalar ile sağlık ekibinin maçı çekişmeli geçti. Teknik ekibin kazandığı karşılaşmada sağlık ekibi mücadelesi ile dikkat çekti.

Editör: Haber Merkezi