Karaman;”Kupada Çeyrek Veya Yarı Final Görmek İstiyoruz`

Karaman;”Kupada Çeyrek Veya Yarı Final Görmek İstiyoruz`

  • 0
  • 1

Ziraat Türkiye Kupası 3. tur maçında Nevşehir Gençlik`i 3-0 mağlup ederek bir üst tura yükselen Çaykur Rizespor`un teknik direktörü Hikmet Karaman, "Kupada çeyrek veya yarı final görmek istiyoruz." dedi.

Karaman, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, karşılaşmada genç oyuncuların verilen şansı iyi kullandığını belirtti.

Ligde kadroya giremeyen yabacı oyuncuların da görev aldığının altını çizen Karaman, "Galibiyeti büyütmemek lazım. Çok elenen takım var. İşi hafife almamaya gayret ettik. Kupada çeyrek veya yarı final görmek istiyoruz. Bizim ilk hedefimiz ligde şampiyonluğa ulaşmak. Bunun yanında kupada da şehre mutluluk yaşatırsak iyi olur." diye konuştu.

Rizepsor'un bir proje takımı olduğuna değinen Karaman, "Kaleci Cihan da bu projenin bir parçası. Rizeli çocuklar da bu projenin içerisinde ilerliyor. Önemli olan onları şımartmadan sahip çıkmak." ifadelerini kullandı.

- Nevşehir Gençlik cephesi

Nevşehirspor Gençlik Teknik Direktörü Cüneyt Tiryaki, kupada doğru şeyler yapmaya çalıştıklarını aktararak, "Çaykur Rizespor ilk 25 dakikalık oyunu ile turu geçmeyi hak etti. Bizim için ilk yarının sonu ve ikinci yarının başındaki oyun lig açısından umut verdi. Kupada bir hayalimiz yoktu. Amacımız doğru futbolumuzu göstermekti. Futbol adına doğru işler yaparak elendik." değerlendirmesini yaptı.

Maçta kaçan penaltıya üzülmediğini kaydeden Tiryaki, şunları kaydetti:

"Bir takımın hocası kaçan penaltıya üzülür. Kendi adımıza kaçan penaltıya üzülmedim çünkü bir rakip oyuncu o anda sakatlığı nedeniyle yerde yatıyordu ve oyuncumuz pozisyonu göremedi. Biz doğru işler yapalım. Önemli olan doğruları göstermek."

Haber :

İkizdere'nin simgesi, nesli tükenme tehdidi altındaki kuş türü nedir?

  • taşlidere

    taşlidere

    kupa maçlarında hiç oynatmadığınız adamlara altyapıdaki gençlere şans verin. süperliee çıkmanızdan başka bir şey beklemiyoruz sizden sayın karaman.

    Cevap yaz
    22.09.2017 10:36
Yorum Yap