Rizespor'da devrim yapıldığını söyleyen Teknik Direktör Hikmet Karaman, 'Biz işimizi yapıyoruz. Konuşanların hepsi sezon sonun da tokadı yiyecektir' dedi

Atmaca, 3 Maçta 12 Haftayı Geride Bıraktı Atmaca, 3 Maçta 12 Haftayı Geride Bıraktı

GELİŞEN BİR TAKIM VAR
Adanaspor beraberliği, Başakşehir yenilgisi ile yaşanan tartışmalara ve eleştirilere yanıt veren Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, futbol takımı ve kulübün ekonomisiyle ilgili bu sezon devrim niteliğinde hamleler yapıldığını ifade etti. Karaman, 'Belki ligdeki konum olarak taraftarlarımız şehrimiz rahatsız olmuş olabilir ama müthiş gelişen bir takım var. Maratonun sonunda gerekli yerlerde ligi bitirdiğimizde bazılarına da gerekli tokadı atacaktır. Ben de bu takımın teknik direktörü olarak bunu herkese söylüyorum. Konuşanların hepsi sezon sonunda tokadı yiyecektir' diye konuştu.

GEREKLİ CEVAP VERİLECEK
'Mutlaka tabeladaki durumumuz önemli' diyen Karaman, 'Ancak yeni bir takım kurduk. Birkaç hafta önce medyada Rizespor'u eleştirip kollanan takım diye ulemalık yapanlar oldu. Bunlara biz cevabı her hafta gelişerek, iyi futbol oynayarak, tabeladaki yerimizi düzelterek maratonun sonunda gerekli cevabı vereceğiz. Gerekli olan cevabı yönetim, teknik heyet ve futbolcularımız gerektiği zaman verecektir. Biz işimizi yapmaya devam ediyoruz' dedi. Rizespor'un bir devrim yaptığının altını çizen Karaman, 'Şimdi Fenerbahçe ile kritik bir maç oynayacağız. Bu maçı kazanmak istiyoruz' dedi.

ALKIŞ ALACAK GÖRÜNTÜ
Teknik heyet ve oyuncularla birlikte en büyük hedeflerinin Başakşehir maçındaki mücadelenin üstüne çıkmak olduğunu belirten Karaman, 'Oyunun belli parametrelerini gelişmiş olarak sahada görmek istiyorum. Bizim teknik anlamda oyuncularla birlikte en büyük hedefimiz budur. Bu da sonuca yansıyacaktır. Fenerbahçe'ye saygı duyuyoruz. Ligin önemli takımlarından biri. Oynadığı futbolla alkış alacak bir takım görüntüsünü biz de vermek istiyoruz. Rizespor her maçı kazanmaya çıkar en iyi mücadelesini verir. Takım olarak takım ruhunu ve karakterini ortaya koyar' ifadelerini kullandı.

O ZAMAN ELEŞTİRECEĞİZ
Sürekli üzerine koyup gelişen bir takım olmak istediklerini de ifade eden Karaman, 'Eğer üzerine koyamıyorsak o zaman kendimizi eleştireceğiz. Fenerbahçe şampiyonluğa oynayan başka bir rakip. Adanaspor, Başakşehir ve Fenerbahçe. Üçü de farklı farklı takımlar. Dolayısıyla oyun planlamamız değişik olacak. Elbette bizim özellikle hücuma çıkarken geliştirmemiz gereken bazı eksiklerimiz var. Bunları da Fenerbahçe maçında üstüne koyarak yaparsak o zaman alkışlanacağız ve bu da sonuca yansıyacak. Ben oyuncularıma güveniyorum. Bu maç bizim olacak' şeklinde ifadeler kullandı.

Editör: Haber Merkezi