Rize iş dünyası ile siyasetinin güler yüzlü sevilen simalarından Ak Parti Rize Tanıtım ve Medyadan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Osman Karavin (48), ölümüyle birlikte ailesi, sevenleri ve tüm dostlarıyla beraber Rize'yi yasa boğdu.

Karavin, aort damarının yırtılması nedeniyle tedavi gördüğü Trabzon KTÜ Farabi Hastanesi yoğun bakım ünitesinde dün gece saat 01.00 sıralarında yaşam mücadelesini kaybetti.

Karavin, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak'ın geçtiğimiz Perşembe günü Trabzon'da katıldığı AKSA Çağrı Merkezinin açılış töreni sırasında rahatsızlanarak KTÜ Farabi Hastanesine kaldırılmış ve aort damarının yırtılması nedeniyle burada ameliyat edilmiş, ameliyatın ardından tedavisi devam ederken 2. bir ameliyat geçirmiş ve yoğun bakım ünitesinde tedavisine devam edilmekteydi.

Karavin'in cenaze namazı bugün (5 Aralık Pazartesi) İkindi Namazına müteakiben Rize Sahil Camiinde kılınacak. Karavin'in naaşı daha sonra Kale Mahallesindeki Kale Camii yanındaki aile kabristanlığına defnedilecek.

Rize’de Çocuklar Şenlikte Eğlenecek Rize’de Çocuklar Şenlikte Eğlenecek

Editör: Haber Merkezi