Rize’de Hafta Sonu İçin Hava Durumu Tahmini Rize’de Hafta Sonu İçin Hava Durumu Tahmini

Öğrencileri selamlayarak konuşmasına başlayan Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, öğrencilerimize bu ülkenin geleceği olduğunu söyledi.

Lise dönemlerinin 12 Eylül öncesine denk dönemler olduğunu aktaran Başkan Kasap, 'O dönemlerin gençliği bu ülkenin geleceğine kafa yoran gençlerdi. Hepsinin derdi ülkesi idi. Ama birileri onları birbirine kırdırdı. Çünkü iyi fikirlerin, yeni bakış açılarının gelişmesini istemeyen çeşitli lobilerin elleri onlara ulaştı. Güçlü ve iyi yetişmiş insanları olan bir Türkiye'yi kendisine daima tehdit gören o lobiler Türkiye'nin kendisine tabi olmasını istemektedir. Son 15 yılda bunlara 'biz'de varız diyen bir Dünya Lideri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan var' dedi.



Yurt dışında master yaptığı dönemlerdeki yaşadığı deneyimleri öğrencilerle paylaşan Başkan Kasap, sözlerine şöyle devam etti:
'Avrupa'nın daima gelecek vaat eden insanların peşindedir. Çünkü onları hedeflerinden saptırmaya çalışır. Özellikle Müslüman ve Türk öğrencilerde bunu yaparlar. Bunlar tesadüf değildir. Tamamen sistematik olarak planlanmış olaylardır.'
Ülkemizde ekonomik ve siyasal anlamda krizler yaşadığımız dönemlerden öğrencilere bahseden Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, son 15 yılda yapılan yatırımlara ve iyileşmeye dikkat çekti.

Koalisyon dönemlerinden tek hükümet dönemine geldiğimizden ve bunun Türkiye'ye katkısını aktaran Başkan Kasap, parlamenter sistemin bize yeterli gelmediğini, yeni bir düzen ve anayasa ihtiyaç duyulduğunu ifade etti.
Yeni değişikliğin ülkenin önüne açacağını belirten Başkan Kasap, bunun içinde 16 Nisan'da çok yüksek oranda 'evet' çıkması gerektiğini de sözlerine ekledi.
Öğrencilerle sohbet şeklinde devam eden program, öğrencilerin Başkan Kasap'a teşekkür etmesiyle sona erdi.

Editör: Haber Merkezi