Yıllar önce haçlı seferleri nasıl, ne amaçla, hangi gaye ile yapılmışsa bu günde bu girişimler aynı amaçla yapıldığı apaçık ortadadır dedi.Başkan Kasap, 'Bir diğer sebep ise hızla gelişen ülke ekonomimizi hazmedemeyen dış güçlerinde ekonomimizi çökertmek için ellerinden geleni yaparak bazı kişiler üzerinden bize saldırma çabası içerisindedir. Dünya lideri olan Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan mazlumların sesi olmuş sahip çıkmıştır. Bütün bu gelişmeler karşısında Ülkemizin önünü kesmek için varını yoğunu ortaya koyuyorlar. Bunun en büyük örneğini de 15 Temmuz akşamı gördük ama milletimiz liderine ve vatanına sahip çıkarak parti ayrımı yapmadan kalkışmanın önüne geçmiştir. Hep birlikte daha güzel günler için büyük bir kararlılıkla burada Vatanımıza sahip çıkarak Milli İrade nöbetimizi tutmaya devam ediyoruz' dedi.

Rize Yeni Sosyal Alanına Kavuşuyor Rize Yeni Sosyal Alanına Kavuşuyor

15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı'nda devam eden milli irade ve demokrasi nöbetinde Ak Parti Rize eski Milletvekili Nusret Bayraktar, Ak Parti Rize İl Başkanı Muhammet Avcı, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman, İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Kazancı'da vatandaşlarla birlikte nöbet tutanlar arasında yerini aldı.

Vatandaşlara hitaben yapmış olduğu kısa selamlama konuşmasında 15 Temmuzda yaşanan olaylara değinen Ak Parti Rize eski Milletvekili Nusret Bayraktar, Uzun yılar öncesinden ülkemiz üzerinde oynanan birçok oyunu gördük fakat bu kadar vicdansızca olanını hiç görmemiştik. 15 Temmuz bizi yeniden ayağa kaldırmak için bir fırsat oldu ve daha da kenetlenerek birlik beraberliğimizi dünyaya gösteriyoruz. Defalarca Cumhurbaşkanımızı öldürmeye teşebbüs ettiler ama bunu beceremediler. Son olarak 15 Temmuz akşamı buna yine teşebbüs ettiler fakat bir şeyi hesaba katmadılar. Allah bizimle beraber Müslümanlarla beraberdir. Allah'ın da bir hesabı vardır ve sizlerin dualarıyla ve bu bütünlüğüyle bu hesap şaşmayacaktır' dedi.

Demokrasi ve Milli İrade nöbeti Rize 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı'nda Kur'an-ı Kerim, ilahiler ve getirilen tekbirlerle sabaha kadar devam ediyor. Alanda bulunan vatandaşların gıda ihtiyaçları ise Rize Belediyesi ve çeşitli kurum ve kuruluşlar hayırsever iş adamları tarafından karşılanıyor.

Editör: Haber Merkezi