Rize'de bulunan amatör spor kulüplerinin sorunlarını dinlemek ve çözümü noktasında adımlar atma gayreti içerisinde olan Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Federasyon Başkanı Ali Çelik ve yönetimini dinledi.

İlhan Palut: Taraftarımızın Önünde Güzel Bir Galibiyete İmza Attık İlhan Palut: Taraftarımızın Önünde Güzel Bir Galibiyete İmza Attık

Ziyarette bir konuşma gerçekleştiren ve Federasyonun çalışmalarıyla ilgili Başkan Kasap'a bilgiler aktaran ASKF Başkanı Ali Çelik, federasyon olarak ilimizde spor alanında önemli adımlar atmakta kararlı olduklarını belirterek sözlerine şöyle devem etti: 'Yıkılan Ekrem Orhon stadının yerine şehir merkezinde amatör spor kulüpleri için yeni bir yer tahsis edildi ancak söz konusu alan mahkeme sürecinde inşallah mahkemeden hayırlı bir kararın çıkacağına inanıyoruz. Spor'a yönelik yapılan her yatırım gençlerimizin kötü alışkanlıklardan uzaklaşması demektir. Gerek bu konuda gerekse sporcularımızın ulaşım ihtiyacı konusunda Rize Belediyesi olarak sizlerin desteklerine ihtiyacımız var. Şahsınızın gençlerimizin yanında olan bir eğitimci olduğunuzu görüyor, Amatör Spor Kulüpleri olarak desteklerinizi bekliyoruz' dedi.

Karşılıklı fikir alışverişinde bulunulan ziyarette bir açıklama yapan Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Rize Belediyesi olarak gençlerimizin ve sporcuların daima yanlarında olduğunu belirterek sözlerine şöyle devam etti: 'Belediyeler sadece yol, su, kanalizasyon hizmetleriyle ön plana çıkan bir kurumdan ziyade sporuyla, eğitimiyle hayatın her noktasında vatandaşların ihtiyaçlarına imkanlar çerçevesinde cevap vermesi gereken bir kurumdur. Bizde Rize Belediyesi olarak elimizden geldiğince hizmet verme gayreti içerisinde olduk ve olmaya devam ediyoruz. İlimizde maalesef genel anlamda arazi sorunumuz var. Bunun yanında kamulaştırma sorunlarıyla karşı karşıya kalabiliyoruz. Yarınımızı ve gençlerimizi düşünerek hizmet yaparsak ilerde gelecek nesillerin daha güzel bir Rize'de yaşamalarına ön ayak olmuş oluruz. Bu gün burada misafiriniz olduk sorunlarınızı dinledik. Bahsetmiş olduğunuz talepleri teknik ekiplerimizle istişare ederek dikkate alacağız. Rize Belediyesi olarak imkanlarımız çerçevesinde elimizden gelen desteği vereceğiz' dedi.

Ziyaret sonunda ASKF Başkanı Ali Çelik tarafından Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap'a Rizespor forması hediye edildi.

Editör: Haber Merkezi