Rize'de Çocuk Nüfusu Ne Kadar? Rize'de Çocuk Nüfusu Ne Kadar?

Başkan Kasap mesajında, 'Yeşilay'ın kuruluş tarihini içine alan 01- 07 Mart tarihleri, ülkemizde Yeşilay Haftası olarak kutlanmaktadır.
Geleceğimizin, sağlıklı düşünebilen ve karar verebilen bireylerden oluşması için, gençlerimizi, çocuklarımızı alkol, sigara ve uyuşturucu gibi kötü alışkanlıklardan uzak tutmak, devlet olarak, toplum olarak, aile olarak hepimizin en başta gelen görevlerindendir. Bu konuda en etkili çözüm aile içinde verilen eğitimle olacaktır.

Zararlı madde kullanımının sonuçlarını iyi idrak etmemiz ve gençlerimize etkili bir şekilde anlatmamız gerekiyor. Unutmamalıyız ki sağlıksız nesil ve toplumlar, hiçbir alanda başarılı olamazlar. Gençlerimizi uyuşturucu ve kötü alışkanlıklardan uzak tutarak onların sosyal, kültürel ve sportif alanlar içerisinde yer almalarına destek vermeliyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle zararlı alışkanlıklar konusunda toplumda bilinç ve farkındalık oluşturmak için gayret gösteren Yeşilay Derneği başta olmak üzere bütün Sivil Toplum Kuruluşlarına çalışmalarında başarılar diliyor ve tüm Rizeli vatandaşlarımızın Yeşilay Haftası'nı kutluyorum.' Diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi