Karaman, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, çok kritik bir 90 dakika oynadıklarını, mağlubiyetten sonra fazla konuşacak bir şey olmadığını belirtti.

Hedef bir maçtan mağlubiyetle ayrıldıklarını vurgulayan Karaman, 'Biz yensek rakibi altımıza alıyoruz, onlar kazanınca küme düşme potasında kalıyoruz. Kritik bir maçı kaybettik.' diye konuştu.

Maçın analizini yapmanın anlamının kalmadığına aktaran Karaman, 'Maç içerisinde 40'a yakın orta, 11 korner, orta her şey var. Fakat skoru elde edecek gol vuruşunu yapamadık. Bizi izlemeye gelen insanların haklı eleştirisi var.' ifadelerini kullandı.

Son haftalarda yakaladıkları pozisyonları değerlendiremediklerini dile getiren Karaman, şunları kaydetti:

Muhammet Taha Şahin: Hedefim Milli Takım Muhammet Taha Şahin: Hedefim Milli Takım

'İyi oynayan ama sonucu bulamayan bir takım görüntüsündeyiz. Bizim maçlarda rakip takımın kalecileri maçın adamı seçiliyor. Geçtiğimiz hafta Bursaspor deplasmanında Harun, bu maçta ise Ramazan. Diyebilecek bir şey yok. Oyunun hakkı bu sonuç değildi.'

Kasımpaşa cephesi
Kasımpaşa Teknik Direktörü Kemal Özdeş, çok zor bir deplasmanda ayakta kalmayı başardıkları için mutlu olduklarını belirtti.

Çaykur Rizespor'un zor hava şartlarına alışık olduğunu ifade eden Özdeş, şöyle konuştu:

'Buna rağmen ilk 10 dakika baskıyı kırdıktan sonra Ramazan'ın inanılmaz iki kurtarışı, bizi oyunda tuttu. Daha sonra dengeyi bulduk ve öne geçtik. İkinci yarı baskı bekliyorduk. Bunu da aşmayı başardık. Daha sonra kontradan bulduğumuz pozisyonları değerlendiremedik. İkinci gol gelemeyince son ana kadar birinci bölgeyi korumak zorunda kaldık. Bugün üç eksik oyuncumuz vardı ama oynayan oyuncular iyiydi. Her iki takım için önemli olan maçı biz kazandık, mutluyuz.'

Editör: Haber Merkezi