Rize'de okul bahçelerindeki boş alanları ağaçlandırarak daha yeşil alanlar oluşturmayı hedefleyen Rize Kent Konseyi, ağaç dikme programında okul yönetimi, öğrencileri ve Rize protokolünü buluşturdu.
Programa katılan Rize Belediye Başkanı Reşat Kasap bu örnek proje için Kent Konseyine teşekkür ederek, 'Bu konuda Rize'de hassasiyetleri olan kurumların bizimle beraber sorumluluk çerçevesinde hareket etmeleri, hem şehrimizin barışı açısından hem de kalkınması ve gelişmesi açısından faydalı olacaktır. Bu bir örnek davranış olarak sayılıp bundan sonraki çalışmaları da hep beraber yürütmenin gayreti içinde olacağız' dedi.
Kent Konseyi Başkanı Sadullah Köse ise şehrin daha yaşanabilir, daha görseli güzel olması için her zaman bu tür projelerin içinde olduklarını ifade ederek; 'Bu proje ile yeşil doğamızın önemli bir varlığımız olduğunu öne çıkartıyoruz. Ayrıca çocuklarımıza ağaç dikmenin onu korumanın onun gelişimini izlemenin bilincini aşılamaya çalışıyoruz. Bundan böyle bu tür projelerimizi geliştirerek devam edeceğiz' diye konuştu.

Rize’de Çay Yevmiyesi Kaç TL Olacak? Rize’de Çay Yevmiyesi Kaç TL Olacak?

Editör: Haber Merkezi