Rize'de Çocuk Nüfusu Ne Kadar? Rize'de Çocuk Nüfusu Ne Kadar?

Genç öğrenci Şerife, 15 Temmuz konulu, Milli Eğitim Müdürlüğünün Okullar arası yaptığı yarışmada 'Ben Şerifeyim' adlı Kompozisyonu ile birinci olmuştu. Belediye Başkanı Kasap, Denizciler Ortaokulu Okul Aile Birliği Başkanı Yasemin Özçelik ve Şerife Çoban'ı makamında kabul etti.

11 yıl önce Ailesiyle Van ilinden Rize iline yerleşen Şerife Çoban, Denizciler Ortaokulu Mezunu. Rize Merkez Anadolu Lisesi 10. sınıf Öğrencisi Şerife Çoban, Şiir, Kompozisyon ve Mektup dalında Rize'de 30, Türkiye çapında ise 8 derece alan başarılı bir öğrenci. Başkan Kasap, makamında ağırladığı Yasemin Hanım ve Genç öğrenci Şerife ile bir süre sohbet etti.

Eserlerinin kitaplaştırılması için Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap'la görüşen Şerife Çoban'a, Başkan Kasap; 'Eğitim ve öğretimin kendisi için çok önem teşkil ettiğini dile getirdi.' Planlı ve programlı çalışmasına özen göstermesini söyleyen Başkan Kasap, Genç öğrenci Şerife'ye eserlerinin kitaplaştırılması konusunda gerekli incelemeleri yaptıracağını söyledi.
Şerife Çoban kendilerini çok candan ve sıcak karşılayan Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap'a çok teşekkür ederek ziyaretlerini tamamladılar.

Editör: Haber Merkezi