Hamsi İhracatında Sona Doğru Hamsi İhracatında Sona Doğru

Sandıkları kurarak başlattığımız demokrasi için de katılımla devam eden süreç İl Kongremizdeki seçimle tamamlandı.İl Kongremizde İl Başkan adayı olarak seçime katılan Mustafa Güngör arkadaşımıza teşekkür ederiz. Aynı şekilde Güngör yoldaşımızın listesinde yer alan arkadaşlarımıza da teşekkür ederiz. Kongremizden birilerinin beklediği gibi bir ayrışma çıkmamıştır. Aksine daha çok bütünleşerek birleşerek çıktık.Çünkü hepimiz biliyoruz ki , dalgasız denizde gemiyi teslim alan reisin, gemiyi fırtınalı sulara soktuğunu ve kayalara çarparak parçalanmamıza ramak kaldığını..Çünkü biliyoruz ki REİS korkuyor… Korktuğu için ülkeyi Kanun Hükmündeki Kararnamelerle yürütmeye çalışıyor. Ve biz biliyoruz çıkartılanların aslında KORKU HÜKMÜNDEKİ KARARNAMELER olduğunu.Çıkartılan Kararnamelerin korkuyu bastırmak olduğunu görüyoruz. Ve bunun sonucunun da nereye gideceğini biliyoruz. Çünkü tarih bunun örnekleri ile dolu..

Çünkü biliyoruz ki ,bu süreç devam ederse evimizin,ocağımızın ve ülkemizin geleceği karanlık..Biz bu süreçleri yaşadık yeniden yaşamak istemiyoruz..Çünkü biliyoruz ki bizi kaybedeceklerimizle onların kaybedecekleri arasında 'Man Adaları' var.

İsmet İnönü 'Memlekette zulüm vardır. Ve Türklerin sonuna kadar zulme tahammül edeceklerini zannetmek yanlış bir hesaptır' demiştir.Bizde artık buraya kadar diyoruz. Artık Yeter diyoruz. Sürekli kandırılan bir partinin ülkemizi daha da kötü yerlere sürüklemesine 'artık buraya kadar ' diyoruz..Adaletin,Hak ve Hukukun egemen olduğu bir Ülkeyi yeniden kurmak için hep birlikte yola çıkıyoruz..İl Binamızın girişindeki tabelanın sökülmeye çalışılması çok komik ve çocukça bir şeydir.

Ama şu bilinsin ki Rize , artık birilerinin arka bahçesi olarak gördüğü yer olmayacak..Biz gücümüzü Rize'nin tarihsel sürecinden ve Cumhuriyet değerlerine sahip olan halkından alıyoruz.Rize'nin halkı ülkesini 'bizim uşaklarından' daha çok seven insanlardan oluşur..Önümüzdeki dönem Yerel Seçimler , Milletvekili ve Cumhurbaşkanı seçimleri olacak.24 Aralık günü gerçekleştirdiğimiz kongrede bu üç seçimi yürütecek ve yönetecek yöneticilerimizi seçtik. Ama tabiî ki sadece bizlerle olmayacak, tüm arkadaşlarımızı bu seçimler sürecine dahil edeceğiz ve herkesin bu mücadele katkı koymasını sürdürmesini sağlayacak örgütsel yapılanmalarımızı oluşturacağız…

Kimse kenarda kalmayacak kenarda kalmasına izin vermeyeceğiz..Küs olma kavramı ortadan kalkacak. Çünkü CHP'ye küsmek demek Türkiye Cumhuriyetine küsmek demektir..Önümüzdeki dönem birlikte elele gönül gönüle mücadele eden bir örgütsel yapıyla çalışmalarımızı sürdüreceğiz..Rize'nin her yerinde olacağız..Rize'nin her yerinde partimiz olacak…Ve hep birlikte Başaracağız. Başaracağız..


Editör: Haber Merkezi