Köy Yollarına 12 Milyon lira Bütçe Ayrıldı

Köy Yollarına 12 Milyon lira Bütçe Ayrıldı

  • 0
  • 0

Rize’de köy yollarının bakım ve onarımı için 2017 yılında 12 milyon lira kaynak ayrıldı. Rize Valisi Erdoğan Bektaş, “2017 yılı bütçeler yapıldı.

Yatırım programları belli olmaya başladı. Bizim genel bütçeden bir KÖYDES beklentimiz var. KÖYDES’e ayrılan global ödenek geçen yılın neredeyse iki katı. Özel İdare Bütçemizi de yaptık. 12 Milyon TL kadar bir yatırım ödeneğini köy yollarına ayırmış durumdayız.” dedi.

Rize Valisi Erdoğan Bektaş, 2017 yılının ilk İl Koordinasyon Kurulu Toplantısında yaptığı değerlendirmede şu ifadeleri kullandı:
“2017 yılı bütçeler yapıldı. Yatırım programları belli olmaya başladı. Bizim genel bütçeden bir KÖYDES beklentimiz var. KÖYDES’e ayrılan global ödenek geçen yılın neredeyse iki katı. Özel İdare Bütçemizi de yaptık. 12 Milyon TL kadar bir yatırım ödeneğini köy yollarına ayırmış durumdayız. KÖYDES ödeneğiyle birleştirerek, başka imkanları da devreye alarak özellikle kırsalda ana grup yollarında elden geçmemiş, müdahale edilmemiş, belli bir standarda kavuşturulmamış yol bırakmamak istiyoruz”    

Haber :

Karadeniz'deki boğulma vakalarında sıkça görülen akıntının adı?

Yorum Yap