Dörtlü Final'de İkinci Olan Güneysu Spor, Süper Lig'de Dörtlü Final'de İkinci Olan Güneysu Spor, Süper Lig'de

İl Müftülüğünün İlçe Müftülükleriyle birlikte düzenledikleri Kur'an ziyafeti programı bu yıl 2. Kez Anzer Ballıköy'de yapıldı. İkizdere ilçesine bağlı, balı ve suyuyla meşhur Anzer yaylasında gerçekleştirilen Kur'an ziyafeti programı, yayla sakinleri ve Kur'an sevdalıları tarafından heyecanla dinlendi.

Anzer Yaylasında kuran ziyafeti coşkuyla dualarla eda edildiğini ifade eden Ballıköy Köyü Muhtarı Remzi Güzel, 'Rize Müftülüğünün başlattığı bu güzel kuran ziyafeti programına ev sahipliği yaptığımız için mutluyuz. Geçen yıl başlattığımız bu programı biz artık Anzer Yaylamızda geleneksel hale getirdik. Bizim dönemimizde ve bizden sonrada bu güzel programlar şehitler diyarı Anzer Yaylamız da devam eder. Kalabalık bir katılımla Anzer halkımız ve misafirler programa ve dualarla katıldılar. Bizler bu güzel yaylalarda kuran ziyafeti programını başlatan başta Rize müftüsü İsmail Yalçın hocamı ve ekibini kutluyorum' diye konuştu.
Programa katılanlara il müftülüğü tarafından kitap hediye edildi. Ballıköy Muhtarlığı Muhtar Remzi Güzel başta olmak üzere köy halkı tarafından tüm katılımcılara ikramda bulunuldu.

Editör: Haber Merkezi