Uyuşturucu hapla yakalanan 4 çocuk adliyeye sevk edildi Uyuşturucu hapla yakalanan 4 çocuk adliyeye sevk edildi

Ümmet ve millet olarak bir kurban bayramının daha arifesinde bulunmaktayız. Bayramlar; toplumsal birliği sağlayan, değerlerin hatırlandığı, güzelliklerin ve iyiliklerin yoğun olarak yaşandığı, insanlar arasında karşılıklı dostluk ve kardeşlik duygularının ve hislerinin güçlendiği, sevgi ve saygının geliştiği çok özel günlerdir. Bütün bu değerleri barındıran dinimizin anlamlı günlerinden biri olan Kurban Bayramı, özellikle yardımlaşma ve paylaşmayı da ifade etmektedir. Bu vesileyle toplumsal birliğimizi daha da güçlü tutmalıyız. Bu anlamlı ve özel günlerde, akraba ve komşularımızı ziyaret ederek Kurban Bayramı'nı ruhuna uygun yaşamalıyız.
Hz. İbrahim, oğlu İsmail`i Rabbine kurban etmeye hazırlanırken, aslında insanlık tarihine muhteşem bir mesaj vermektedir. Kurban ibadeti sadakatin, teslimiyetin ve fedakarlığın göstergesidir. Rabbin rızasını her şeyin üstünde gören İbrahimi mesaj o günden bugüne Rabbimizle aramızdaki bağın nasıl olması gerektiği konusunda önemli bir işarettir.

Bu duygu ve düşünceler hemşerilerimizin, aziz milletimizin ve İslam aleminin mübarek Kurban Bayramı'nı kutluyor, bayramın herkese sağlık, huzur, sevgi ve esenlik getirmesini diliyorum.' dedi

Editör: Haber Merkezi