Başkan Turgut: İlhan Hocamıza Güveniyoruz Başkan Turgut: İlhan Hocamıza Güveniyoruz

Milli aradan sonra üst üste zorlu maçlar oynayacaklarını ifade eden Kurt, 'Zorlukların üstesinden gelecek olan bir takımız. Kendi evimizde galip gelmemiz gereken bir maçta Adanaspor ile 2-2 berabere kaldık. Elbette bu geride kaldı. Telafisini mutlaka yapacağız. Ancak kazansaydık bu gün çok farklı bir konumda olurduk ve milli aradan sonra oynayacağımız maçlara çok daha rahat girebilirdik.' ifadelerini kullandı.

Kurt, kart cezası nedeniyle Medipol Başakşehir maçında oynayamayacağını ifade ederek, şunları söyledi:
'Takım olarak milli arayı çift antrenmanlarla çok iyi değerlendirerek yoğun bir tempoyla geçiriyoruz. Rakibimizin gücünü biliyoruz. Ancak bizde takım olarak iyi mücadele ederek bu zor deplasmanda puan yada puanlar alarak dönmek istiyoruz. Arkadaşlarım bunu başaracaklar. Başakşehir deplasmanından sonra sahamızda Fenerbahçe ardından da deplasmanda Bursaspor maçları var. Bizim önceliğimiz ise Medipo Başakşehir. Bu maçı sonuç olarak kendi lehimize bitirip sonra diğer maçlara konsantre olacağız.'

Ligde her maçın çok zor geçtiğini kaydeden Kurt, 'Sezonun 10. haftası geride kaldı. İlk yarıda önümüzde oynayacağımız 7 maçımız var. Bu maçlardan alabileceğimiz en fazla puanı almak istiyoruz. Bunun içinde şu kadar puan alırız diye her hangi bir matematiksel düşüncemiz yok ama ligin ikinci yarısında sıkıntı çekmeyecek kadar puan almak zorundayız. Önümüzdeki zorlu süreci en iyi şekilde geçeceğiz. Takım arkadaşlarımla birlikte çok iyi çalışıyoruz. Zorlukların üstesinden gelip devreyi iyi bir şekilde bitireceğiz.' diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi