Düzenlenen programa saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlandı. Ardından okul müdürü Süleyman Toptan, günün anlam ve önemini belirten açılış konuşmasını yaptıktan sonra Kutlu doğum programı başladı.

Okul Müdürü Süleyman Toptan konuşmasında; 'Yüce yaratıcının insanlığa gönderdiği en son rahmet elçisi, insanlığın kurtuluşu için gönderilen son ve en büyük peygamber, Allah'ın sevgilisi, Peygamberimiz, efendimiz, şefaatçimiz ; müjdeleyici ve uyarıcı olarak gönderilen Hazreti Muhammed Mustafa (S.A.V)'in dünyaya teşrifinin 1446 yıl dönemi. Bugün sevgilinin doğum günü ve bizler bu münasebetiyle; Dörtyol Şehit Halil Sadıkoğlu İlkokulu ve Ortaokulunda düzenlediğimiz programda öğrencilerin gösterisiyle, eğitimciler, öğrenciler, muhtarlar, ve aileleri bir araya getirdi' diye konuştu.

7/A sınıfından Abdullah adlı öğrenci Kur'an-ı Kerim Tilavetini okuyarak programı başlattı. Ardından 2/A sınıfı öğrencileri, sınıf öğretmenleri Ayşe Bektaş ve öğrencilerinin ilahi dinletisi ile devam etti. Peygamberimizin (s.a.v)in hayatını ve onun hayata bakışını konu alan SİNEVİZYON gösterisi izleyenleri mest etti.

Dörtlü Final'de İkinci Olan Güneysu Spor, Süper Lig'de Dörtlü Final'de İkinci Olan Güneysu Spor, Süper Lig'de

Katre-i Aheng Bayan Tasavvuf Musikisi Grubu okulun davetini kırmayarak sahneye çıktılar. Guruba okul öğrencileri eşlik etti. 7/A sınıfından Abdullah adlı öğrenci Kur'an-ı Kerim Tilavetini okuyarak başlatılan Kutlu doğum programı, örnek Cami İmam'ı Mahmut Çağlar'ın ettiği duayla son buldu.

Haber ve Fotoğraflar: Tarkan Köse

Editör: Haber Merkezi