Ankaragücü ile Rize'de oynanan ve deplasman takımının 4-1'lik üstünlüğü ile sona eren maçın 43'üncü dakikasında sakatlanarak yere düşen Kamerunlu oyuncu Kweuke yerini Oğulcan'a teslim etmişti.

Mr çekilen oyuncu önceki hafta sonu antrenmanlara koşu ile başladı. Bu hafta oynanacak olan Elazığ maçına hazırlanan kadroda yer alan golcü oyuncunun özel bir antrenman programı uygulanıyor. Elazığ maçına yetiştirilmeye çalışılan oyuncunun bu maçın kadrosunda olması bekleniyor.

4 GOLE ULAŞTI
Çaykur Rizespor'un ligde en çok gol atan oyuncusu olan Paraguaylı Samudio, geçen haftayı da boş geçmedi. Önceki hafta MKE Ankaragücü maçında takım adına tek golü penaltıdan atan forvet oyuncusu bu kez Balıkesir Baltok deplasman maçında yine penaltı atışını gole çevirerek takımı adına bir puanı getiren golü kaydetmiş oldu. Paraguaylı oyuncun ligde dört golü bulunuyor.

Çaykur Rizespor, İstanbul'da Kritik Sınavda Çaykur Rizespor, İstanbul'da Kritik Sınavda

MİLOSEVİC SİFTAH YAPTI
Yeşil – mavili takım İsveçli stoperi Milosevic ilk resmi lig maçında Balıkesir Baltok karşısına çıkarken özellikle yan toplarda hava hakimiyeti ile dikkatleri üzerine çekti. Rizespor'un yabancı kontenjanını delerek kadroya giren genç oyuncu hava toplarında ki hakimiyeti ile dikkat çekti. Çaykur Rizepsor'un geçen hafta MKE Ankaragücü takımından yediği iki hava topu golü sonrası teknik direktör Hikmet Karaman bu kez Milosevic'e ilk 11'de şans vermişti. Maç boyunca güçlü fiziği altında iyi bir performans veren İsveçli
oyuncu, karşılaşmanın ilk devresinde müsait bir pozisyonu dışarı vurarak takımı adına net bir gol pozisyonundan yararlanamamıştı.

DEPLASMAN SERİSİDE SONA ERDİ!
Yeşil – mavili takım ligde ilk beraberliğini Balıkesir Baltok maçında alırken böylece deplasman serisine sona ermiş oldu. Bundan önce oynadığı A.Demirspor ve Altınordu deplasman maçlarında altı puan çıkarmasını başaran Çaykur Rizespor, zorlu Balıkesir deplasman maçında bir puanı son dakikalar içinde kurtarmayı başarmıştı.

Editör: Haber Merkezi