Başakşehir: 1 - Çaykur Rizespor: 0 (İlk yarı) Başakşehir: 1 - Çaykur Rizespor: 0 (İlk yarı)

Denizlispor maçında 4 sarı kart cezası nedeniyle Saadane ve Samudio'nun yokluğunda yabancı kontenjanından yeniden kadroda yer bulan Lincoln, 66'ıncı dakikada formayı Oğulcan'a bıraktı.

İkisi kupa olmak üzere 9 maçta forma giyebilen genç oyuncu Lincoln'un henüz golü yok. TFF 1. Lig'de sadece 3 maçta 11'de sahaya çıkan Brezilyalı oyuncu 237 dakika süre alabildi.

Lincoln'un 10 numara pozisyonunda oynadığını belirten Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, oyuncusunun daha fazla istemesi gerektiğini söyleyerek 'O bölgede oynayan oyunculardan beklenen bazı işler var. Orta sahadan aldığı topları, ilerideki oyunculara servis yapması gerekiyor. Lincoln'un bu yetenekleri var. Bazen çok fazla koşup doğru pozisyonlarda yer alamıyor. Kendisine de söyledim bu kadar koşmasına gerek yok, kendini de oyun içinde dinlendirmeli ve topla buluştuğunda üçüncü bölgede etkili atakları başlatmalı. Lincoln iyi niyetli, antrenmanlarda da çok çalışıyor ama oyun tecrübesi konusunda eksiklikleri var. Lincoln, Rizespor için çok önemli bir transfer ve onu da kazanacağız' dedi.

Editör: Haber Merkezi