Belde Başkanı İsmail Kahveci Beyin organize ettiği kahvaltılı sohbet toplantısında belde sakinleri ile kahvaltı yapan heyet vatandaşlarla sohbet etti. MHP İl Başkanlığı tarafından geleneksel hale gelen Cuma ziyaretlerinin bugünkü durağı Çayeli ilçemizin Büyükköy Beldesi oldu.

10 Kasım ATATÜRK'ün ölüm yıldönümü münasebetiyle ilde gerçekleştirilen anma törenlerine katılan Birben; daha sonra Büyükköy Belde Teşkilatı tarafından organize edilen kahvaltılı toplantıya katıldı. Kalabalık bir heyetle beldeye gelen İl Başkanı Birben'i aynı şekilde kalabalık bir grupla karşılayan belde sakinleri başkanla sohbet edip sorunlarını aktarma fırsatı bulmuş oldu.
Belde halkının yakın ilgi göstermiş olduğu MHP yöneticileri daha sonra esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. Belediye Başkanı Hamza Saruhan'ı da makamında ziyaret eden Birben; beldenin sorunları hakkında başkandan bilgi aldı. Verimli bir sohbetten sonra belediye binasından ayrılan heyet ÇaykurBüyükköy Çay fabrikasını ziyaret ettikten sonra Cuma namazı için çalışmalarına ara verdi. Cuma namazını Büyükköy'de kılan heyet namaz sonrası esnaf ziyaretlerine devam ettiler. Belde sakinleri ile bol bol sohbet eden Birben; çalışmalarımıza artan bir hızla devam edeceğiz, vatandaşımız bizi yanında görmek istiyor, bizde bu taleplerine kayıtsız kalmayacağız ve onların yanından olacağız, dedi.

2 bin 620 Adet Makaron Sigara Ele Geçirildi 2 bin 620 Adet Makaron Sigara Ele Geçirildi

Genel başkanımız Devlet Bahçeli Beyin her geçen gün artan popülaritesi insanımızın MHP'ye olan yönelişinin en büyük sebebi olduğunu ifade eden Birben; 'Zor zamanların zor anlaşılan ve her zaman haklı çıkan, ufku geniş düşüncesi derin anında değil zaman içerisinde anlaşılan' bir bilge lidere sahip olduğumuz için millet olarak çok şanslıyız, dedi. Her kesim tarafından devlet adamlığı, şahsiyeti, duruşu ve dürüstlüğünün takdir ediliyor olması 'vatan hainlerini' rahatsız etmektedir. Bu rahatsızlık ise bizi ziyadesiyle menün etmektedir.MHP lideri ve yöneticileri ile halka iniyor ve halkımızda bizleri bağırlarına basarak sevgilerini ifade ediyor diyen Birben; vatandaşımızın ilgisine, sevgisine laik olmaya çalışacağız, dedi.

Editör: Haber Merkezi