Yeni atanan Mhp Rize İl Başkanı İHSAN ALKAN'a başarılar dileyen KAYA;yeni atanan il başkanı ve yönetiminin uyumlu çalışabileceği ilçe teşkilatları kurması adına istifa ettiğini bildirdi.

Gazeteciler Kaza Yaptı: 1 Ölü, 1 Yaralı Gazeteciler Kaza Yaptı: 1 Ölü, 1 Yaralı

Başkan KAYA :

'Değerli ülküdaşlarım, değerli dostlarım 2015 yılından itibaren onurla şerefle yürüttüğüm Milliyetçi Hareket Partisi Rize Merkez İlçe
Başkanlığı görevimden bugünden itibaren istifa ettiğimi belirtmek istiyorum.

Rize İl başkanlığında genel merkezimizin takdiri ile bir değişime gidilmiş İl başkanlığına İhsan Alkan bey atanmıştır. Yeni atanan İl
başkanına ve yönetim kuruluna şimdiden başarılar diliyorum. Yeni atanan İl başkanımızın daha uyumlu çalışabileceği ilçe teşkilatları kurması adına önlerini açmak adına görevimden istifa etmiş ve genel merkezimize gerekli evrakları göndermiş bulunmaktayım.

Göreve geldiğimizde İl binasında 1 odadan ibaret olan merkez ilçe teşkilatını tüm yönetim kurulu üyeleri ve bize destek veren dostlarımız sayesinde kendine ait bir yere taşıdık ve kurumsal bir yapı kurmak için elimizden geleni yaptık.

Bu üç yıl içinde merkez ilçe teşkilatı olarak ayrıştırıcı değil kucaklayıcı, bireyci değil teşkilatcı olmayı hep ön planda tuttuk.Seçimden seçime değil her daim milletin yanında sloganıyla birçok faaliyetde bulunduk.

Birçok seçim ve referandum geçirdik,hepsinden alnımızın akıyla çıkmaya çalıştık, aldığımız bayrağı hep daha yukarıya taşımak için çalıştık, Merkez ilçe de 4-5 bin civarı olan oyumuzun 12 bine çıkmasında delege sayısı 190 olan merkez ilçe teşkilatının İl
delege sayısının önce 238 e akabinde 24 haziran seçimlerinde 265 e çıkmasında Rize ortalamasının herzaman üzerinden olmasında merkez ilçe teşkilatının, köy ve mahalle temsilcilerinin, sandık görevlisi arkadaşların ve bizimle yol yürüyen teşkilat mensuplarının katkısı olmuş ise ne mutlu bize, takdir kamuoyunundur.

Biz koltukta doğmadık koltukta ölmeyeceğiz bunun bilincindeyiz, 24 haziran seçimlerinde merkez ilçe de 10 bin oyun altına düşersek
başarısız olduğumuz için istifa ederiz kararı almış bir yönetimiz biz, şimdi de yeni atanan İl başkanı ve yönetiminin koordineli çalışabileceği bir ekip kurması adına önlerini açıyoruz.

Liderimiz ve genel merkezimiz böyle uygun görmüş ve bizde bunu saygıyla karşılıyoruz. Liderimizin özellikle ülke gündeminde belirlediği tüm siyasi kararlar stratejiler bizim yolumuzdur. Biz ülkücüyüz biz Milliyetçi hareket partiliyiz bu ölene kadar böyle devam edecektir. Milliyetçi hareket partisine gönül vermiş ülkücüler olarak her zaman Liderimizin politikaları doğrultusunda partimize destek olacağız.

Hiç kimseye kırgın değilim, eğer teşkilat yararına olacağına inandığım şeylerden dolayı kırmış olduklarım varsa onlardan özür dilerim. Bizim için önemli olan teşkilatın daha iyi olmasıdır, inşallah yeni gelecek olan ülküdaşlarımız bayrağı daha da iyi noktalara taşırlar.

Alnım açık başım dik olarak merkez ilçe başkanlığı görevimden ayrılıyorum, hiç bir kişiye de hiçbir telkinde bulunmadığıma tüm
yönetici arkadaşlar şahittir. Merkez ilçe binamızın yıl sonuna kadar kirası ödenmiş ve yöneticilerin kendi imkanlarıyla aldığı tüm donanım malzemeleri özel eşyalar hariç yeni gelecek yönetime bırakılmıştır. Merkez ilçe teşkilatının hiçbir şahsa, kuruma ve esnafa tek kuruş borcu yoktur.

Bana inanan, güvenen, destek olan tüm yönetici kardeşlerime ülküdaşlarıma ve bugüne kadar yönetimde olmasalar bile destek olan
arkadaşlarıma sonsuz teşekkürler sunuyorum. Makamlar gelip geçicidir hiç bir zaman koltuk kompleksi içerisinde ve hedefinde olmadık sadece işimizi iyi yapmaya çalıştık. Bizlerin dostluğu geçmişte olduğu gibi her daim devam edecektir. Önemli olan insanlık önemli olan adam olmaktır.
SAYGILARIMLA

Editör: Haber Merkezi